Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirali obožavatelji

Nina Badrić podijelila video s koncerta koji je održala u Srbiji, a svu pažnju ukrao je par iz prvog reda

Koncert Nine Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu
Foto: Dimitrije Nikolic/PIXSELL
1/10
19.07.2021.
u 08:30

Dok je Nina pjevala svoj hit "Ja za ljubav neću moliti" jedan par je ukrao pažnju svojim plesom, a snimku je pjevačica podijelila na Instagramu.

Nina Badrić je nakon koncerta koji je održala u Užicama u Srbiji podijelila jedan video koji je raznježio njezine obožavatelje. U video je snimka para iz prvog reda publike i dok je Nina pjevala svoj hit "Ja za ljubav neću moliti" ovaj par je ukrao pažnju svojim plesom, a Nina je snimku njihovog plesnog trenutka objavila na Instagramu.

- Ovo je najiskreniji dokaz da ono što radiš i što daješ publici itekako ima smisla i itekako vrijedi, i to neprocjenjivo. Kako daješ, tako ti se i vraća. Hvala Nina, pozdrav i respect iz Novog Sada. Divni,pa to je život. Ljubav neka je takva ili neka je nema. Prekrasno. Kako je ovo lijepo. Plačem - napisali su joj obožavatelji u komentarima. Kao i većina glazbenika i Nina je jedva čekala da epidemiološke mjere dopuste da opet nastupa pred većim brojem ljudi i zato je nedavno i rekla kako joj je proslava 49. rođendana nedavno bila jedna od najboljih jer je rođendan proslavila radno koncertom na splitskom Peristilu. - Bože hvala ti, ovo mi je bio najbolji rođendan dosad - rekla je pjevačica koja je tom prilikom u Splitu pjevala neke od najuspješnijih pjesama Splitskog festivala.

 

 

Osim u pohvalama obožavatelja za odlične koncerte Nina uživa i u brojnim komplimentima koje u zadnje vrijeme učestalo dobiva za svoju odličnu liniju i izgled. Nina već neko vrijeme ne jede meso, a zbog toga kaže da se osjeća odlično i nije umorna. ''Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože'.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagrasmu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
08:40 19.07.2021.

Mogla je i ostati niko nebi plakao!

AF
AfganistanskiHrvat
09:18 19.07.2021.

Daleko je dogurala. Ne trebaju je više ni u Beogradu.

DU
Deleted user
09:42 19.07.2021.

A što reći nego, fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije