najveća podrška

Nina Badrić pozirala s majkom Milom, pratitelji je hvale: 'Sad se vidi na koga si ovako divna'

Foto: Instagram
1/7
14.03.2022.
u 14:26

"Milo majke svoje", napisala je Nina Badrić u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira s majkom Milom. Ispod objave odmah su uslijedili komentari Nininih pratitelja. "Predivna", "Jedna je majka", "Vidi se na koga je Nina tako divna", samo su neki od njih.

Pjevačica Nina Badrić (49) na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života, a jednu od posljednjih objava posvetila je svojoj majci Mili Badrić. Nina i Mila iskoristile su sunčano nedjeljno prijepodne za šetnju centrom Zagreba, a fotografijama zajedničkog druženja glazbenica se odmah pohvalila svojim pratiteljima.

"Milo majke svoje", napisala je Nina u opisu nekoliko fotografija na kojima pozira s majkom. Ispod objave odmah su uslijedili komentari Nininih pratitelja. "Predivna", "Jedna je majka", "Vidi se na koga je Nina tako divna", "Teta Mila je toliko jedna divna duša, jedna predivna žena, toliko dobra u duši. Neka ju Bog čuva i podari joj blagoslov, a najviše zdravlja. Čuvajte se obje", samo su neki od komentara ispod objave koju je lajkalo više od 13 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Da joj je upravo majka najveća potpora u životu, Nina je istaknula i ranije, a emotivnu objavu uputila joj je i početkom veljače ove godine.

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena.Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga.Veza koja se nikada ne može poništiti. MAMA ❤️", napisala je Nina tada uz majčinu fotografiju. Inače, Mila Badrić uz Ninu ima još dvije kćeri, stariju Dijanu i najmlađu Sunčicu, uz koje je naša glazbenica posebno vezana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme nominirana je za Večernjakovu ružu: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
14:51 14.03.2022.

Ne kužim koji to povod mora biti da se gotovo svaki dan piše o nekakvim badričkama, pokosicama, vučkovičkama, dvornikicama...? A toklo normalnih ljudi ima o kojima bi se i čitalo, ovak samo naslov, komentar... I molba da se civilizaciju oslobodi ovakvih spodoba koje nikog ne zanimaju.

TT
tik tak
15:25 14.03.2022.

Majka Mila otac Milutin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije