Samo prirodno

Nina Badrić: Prigovarali su mi zbog viška kilograma, ali me to ne dira

nina badrić
Foto: Instagram
1/4
06.10.2016.
u 15:20

Pjevačica priznaje da ne zagovara estetske operacije jer njima žene gube svoju karakterističnu ljepotu

Samo prirodno, često Nina Badrić piše uz svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama i to je pravilo kojeg se drži. Kako je priznala u razgovoru za Clip.rs, nije pobornica estetske kirurgije jer se na primjeru svojih prijateljica koje su bile na takvim zahvatima uvjerila kako su takvim korekcijama izgubile svoju karakterističnu ljepotu i postale nalik jedna drugoj.

–  Meni su puno puta predbacivali da imam veliku stražnjicu, da imam i pet kila više, mene to zaista ne dira jer ja sam nekako svojeglava. Uostalom kad se trudiš svidjeti svima, izgubiš sebe – rekla je Nina. 

U intervjuu za Večernji nedavno je objasnila i zašto bez problema na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima nema ni trunke make-upa.

– Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj “teror” koji se provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Aliciju Keys koja isto to radi u svijetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda – rekla je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
baranjac9
17:26 06.10.2016.

Oduvijek mi je imala nešto privlačno!!!!!

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:49 09.10.2016.

Ona je africki kalibar.

DU
Deleted user
10:52 09.10.2016.

Predivna zena, seks bomba bila i ostala. Sve sto treba ima posebno je lijepa guza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije