Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica strepi

Nina Badrić razočarana je organizacijom Eurosonga

nina
Žarko Bašić/Pixsell
20.05.2012.
u 19:00

– Ne znam što bih rekla osim da smo mali dio velikog sistema. Rasvjeta, režija, nisam to tako zamislila – napisala je pjevačica na Twitteru. Nakon objave statusa brojni obožavatelji su joj slali poruke podrške.

Nina Badrić (38) razočarana je organizacijom sljedećeg Eurosonga.

– Ne znam što bih rekla osim da smo mali dio velikog sistema. Rasvjeta, režija, nisam to tako zamislila – napisala je pjevačica na Twitteru.

Nakon objave statusa brojni obožavatelji su joj slali poruke podrške. Kako je objasnila nakon druge probe, Nina se boji da publika neće moći osjetiti emocije u njezinoj pjesmi “Nebo”.

– Vjerujte mi da se borim s tehnikom iz petnih žila. Zasad još nema pomaka – dodala je Zagrepčanka.

Na ovogodišnjem izboru za najbolju pjesmu Europe u Azerbajdžanu natječu se 42 zemlje. Kladionice predviđaju kako će hrvatska predstavnica osvojiti tek 30. mjesto.

Ključne riječi

Komentara 7

DA
danebi
07:22 23.05.2012.

Valjda se Nina vec i sama pita sto tamo trazi, pa sad netko ili nesto mora biti kriv, u ovom slucaju ce onda biti tehnika....

AG
agata
23:02 20.05.2012.

Jako bitno.

Avatar Robertissimo
Robertissimo
12:38 21.05.2012.

Neka neka... nakon Nine koja će biti dosadna i naporna nastupa Loreen koja će ove godine bez problema pobijediti. Go Sweden! :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije