Duboki dekolte

Nina Badrić u vrućem izdanju privukla pažnju na Instagramu

nina badrić
Foto: Instagram
04.04.2014.
u 07:38

Seksi Nina pokazala je dekolte u bijeloj haljini te štucnama. Uz fotografiju je napisala stihove glazbene poslastice koja će uskoro izaći...

Nina Badrić radi na novoj pjesmi, a na Instagramu ju je najavila zavodljivom fotografijom. Seksi Nina pokazala je dekolte u bijeloj haljini te štucnama. Uz fotografiju je napisala stihove glazbene poslastice koja će uskoro izaći.

- Budim se, po cijelom licu mi pekotine. Te suze proklete gadno su me opekle. Neka me bol izmrvi samo da zbogom ne kažeš ti prvi, napisala je Badrić. Dok su se obožavatelji pitali kad mogu poslušati njen novi singl, Nina je šutjela.

>>Nina Badrić pozirala s brkovima tijekom snimanja za beogradski magazin

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar targus
targus
08:15 04.04.2014.

Nina, Nina,Nina,,.....i ti si u pomanjkanju dobrih stvari, pa u četrdesetima pribjegavaš golotinji!?? Nisi loša,..ali valjda imaš malo mozga???

DU
Deleted user
08:35 04.04.2014.

@targus: Sve je to, kume moj, ista sorta - i Severeina, i Rozga, i Danijela (Martinović), i Badrićka - i da ne nabrajam dalje. Kad im ponestane koliko-toliko probavljivih pjesmuljaka, iste pribjegavaju tzv. "vrućem izdanju" praveći od sebe pred normlnim ljudima neizrecivu budalu.

Avatar gladnijura
gladnijura
09:15 04.04.2014.

Možete vi pričati što vam je drago, ali teta još uvijek može paliti. A ako se želi prikazivati ima i vidljivih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije