Otok slavnih

Nina Morić gledateljima je bila dosadna, pa su ju izbacili iz showa

Nina Moric
Pixsell
07.04.2011.
u 14:17

Zagrebačka manekenka na otoku "Cayo Palma" činila je sve da privuče pažnju: strastveno se ljubila s kolegicom Robertom Allegretti, s Raffaellom Fico mazala se kremom za sunčanje...

Prvo skoči pa reci hop, poslovica je koja se odnosi na našu Ninu Morić. Iako su joj u realityju 'Otok slavnih' prognozirali pobjedu, nakon samo mjesec dana iz igre su je izbacili gledatelji kojima je Nina bila dosadna.

Zagrebačka manekenka na otoku "Cayo Palma" činila je sve da privuče pažnju: strastveno se ljubila s kolegicom Robertom Allegretti, s Raffaellom Fico mazala se kremom za sunčanje. Sina talijanskog pjevača Adriana, plavokosog Laertea Pappalarda zavodila je u oskudnim bikinijima, a s drugima se svađala zbog hrane.

Odbila je jesti lazanje tvrdeći da je navikla na glad jer je preživjela rat u Hrvatskoj. Drugi put rekla je da su joj bombardirali školu i da je gledala kolege kako umiru. Sve to bilo je više nego dovoljno da gledatelji kažu svoje.

Kap koja je prelila čašu njihovog strpljenja bila je mirnoća kojom je Nina primila vijest da je bivši suprug Fabrizzio Coronna bez pitanja odveo njihovog sina Carlosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije