nije mu dala mira

Ništa od udaje? Paulina razbjesnila Željka: 'Njezino ponašanje me odbija'

Foto: RTL
27.02.2019.
u 10:15

– Paulina je privlačna fizički, ali možda po karakteru nije baš za mene – kazao je Željko Bilić koji je Paulini pružio šansu nakon što ju je iz showa izbacio Jovan Karapandža.

Paulina Tomičić vratila se u show "Ljubav je na selu". Nakon što ju je Jovan Karapandža izbacio iz igre, drugu priliku odlučio joj je pružiti Željko Bilić. Fatalna Siščanka novu priliku shvatila je vrlo ozbiljno pa je tako već po dolasku na Željkovo imanje u istarskim Balama počela s udvaranjem. 

– Ima sve osobine koje jedan muškarac treba imati. Vidim te kao pravog muškarca koji će stajati čvrsto ženi iza leđa. I još si zgodan, to je čisto dovoljno - kazala je Paulina koja već razmišlja i o udaji za Željka. – Voljela bih da me odvede do zlatarnice i kupi zaručničko prstenje – dodala je Paulina. 

No, njezino razmišljanje nije se naročito svidjelo Istraninu. – Paulina je privlačna fizički, ali možda po karakteru nije baš za mene. Ne vjerujem joj baš. Prebrzo je sve to rekla i presigurno. Tek se malo znamo, to me odbija – bio je iskren Željko. 

Nakon šetnje nasamo s Paulinom Željko je izveo djevojke na večeru na kojoj je 38-godišnja plavuša ukrala show. Pred svima je zapjevala i zaplesala uz pjesmu "Žale godine", a njezino ponašanje Željka je izbacilo iz takta.  

– Paulina pretjeruje, počeo sam jesti, a ona je počela pjevati i plesati. Nekad moraš pustiti nekoga da jede na miru. Ne mogu stalno plesati i pjevati. Dosta mi se nametala i sjedila blizu mene. Htjela je da se odvojimo od drugih cura. To me baš iznerviralo – zaključio je Željko. 

Pogledajte i ostale kandidate showa "Ljubav je na selu"! 

Komentara 2

AN
ANNY
11:25 27.02.2019.

Ta ne odustaje...valjda će na kraju završiti kod starog farmera Bebića

MI
mikazg
14:37 27.02.2019.

Paulina je dobraa. Ja ju izbacio nebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije