Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Nitko nije očekivao da će ova kandidatkinja ispasti: Da je bila u vašem plemenu, odmah bi je izbacili

Foto: Nova TV
1/13
05.04.2024.
u 23:26

Dogodilo se ono što crveno pleme od samog početka priželjkuje, a to je da ih Varja napušta. U duelu s Alexom, kojeg je nominiralo njegovo plavo pleme, Varja je izgubila i njezin plamen u Survivoru se ugasio.

Izglasavanje Varje na plemenskom vijeću bilo je očekivano, ali nakon njezine dvije pobjede u duelima, nije bilo toliko očekivano njezino ispadanje. Ipak, dogodilo se ono što crveno pleme od samog početka priželjkuje, a to je da ih Varja napušta. U duelu s Alexom, kojeg je nominiralo njegovo plavo pleme, Varja je izgubila i njezin plamen u Survivoru se ugasio. „Moram priznati da mi je lakše. Dosta sam postigla i ponosna sam na sebe“, rekla je Varja koja je tijekom rasprave na plemenskom vijeću nezaustavljivo plakala.

„Mislim da nije ljudski ophoditi se prema Varji na način na koji se prema njoj ponašaju crveni“, izjavila je Matea te istaknula da jedan bod kojem doprinosi Varja na poligonu ne može utjecati na pobjedu ili gubitak u igrama. Varja je ispričala kako se u plemenu govorilo o tome hoće li izglasati nju ili Ognjena, zbog spletke koju je napravio. Ona je plemenu priopćila da je pametnije da izglasaju nju za duel, jer će Ognjen više doprinijeti u igrama za hranu.

VEZANI ČLANCI:

„Glupo mi je da ideš u igru opuštenije i izgubiš, da bi nekoga izbacio“, komentirala je Matea crvenom timu. „Da je Varja u vašem plemenu ne bi tako pričala. Da je Varja u vašem plemenu, odmah bi je izbacili“, odgovorio joj je Vojislav objasnivši da su zbog njezine loše igre svi u crvenom plemenu gladniji od igrača u plavom timu koji konstantno pobjeđuje u igrama za hranu. „Zašto gubiš igru da bi nekoga izbacio?!“, pita se plavi tim, kojem nisu bila dovoljna objašnjenja o gladi u crvenom plemenu, međutim, drugo nisu dobili.

Hoće li izbacivanje Varje crvenom plemenu uistinu donijeti prednost u igrama za hranu, ne propustite doznati u novim epizodama Survivora.

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije