HOROR FILM

Nives Celzijus otkrila što joj pišu obožavatelji te koja joj je najveća maštarija

Nives Celzijus
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
29.05.2018.
u 11:02

Pjevačica je rekla kako se nije zaljubila jer trenutačno nema vremena za nove muškarce u svom životu. A ponuda ima puno. Na društvenim mrežama svakog dana pišu joj obožavatelji, a među njima ima i bračnih ponuda.

Nives Celzijus san je mnogih muškaraca, no u intervjuu za RTL EXkluziv otkrila je da joj prilazi i puno žena.

- Rekla bih da su gay djevojke puno hrabrije od muškaraca. Mnoge od njih mi znaju namigivati ili otvoreno prići - rekla je Nives.

Pjevačica i spisateljica rekla je kako je majka od 0 do 24. Kuha, pere, čisti i vodi brigu o sinu Leoneu i kćeri Taishi.

- Već mi je muka od povijesti i zemljopisa, jedva čekam da završi školska godina - rekla je Nives koja će nakon završetka škole s djecom na odmor, a tamo će im se pridružiti njen bivši suprug Dino Drpić.

Nives Celzijus
1/29

Pjevačica je rekla kako se nije zaljubila jer trenutačno nema vremena za nove muškarce u svom životu. A ponuda ima puno. Na društvenim mrežama svakog dana pišu joj obožavatelji, a među njima ima i bračnih ponuda.

- Peglao bih ti tri ormara robe svaki dan ako kažeš da - napisao joj je jedan obožovatelj, dok je drugi tužno pitao zašto više ne objavljuje izazovne fotografije. Nives ima puno maštarija, a jednu od njih otkrila je i u intervjuu.

- Voljela bih snimiti horor film u kojem će me troglavi manijak naganjati pilom - rekla je Nives.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
11:11 29.05.2018.

Nives Celzijus otkrila što joj pišu obožavatelji te koja je njihova najveća maštarija šta bi sa njom radili.

LK
lomas.kusic
11:29 29.05.2018.

Valjda racuna ako je troglav da ima i tri k...a.

AN
ante555
11:25 29.05.2018.

Možda bi je mogao proslavit nekakav pornić a ne hororčić o kojem lupeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije