sviđa li vam se?

Nives Celzijus pokazala novi detalj na svom tijelu: 'Dva puta sam pala u nesvijest'

Foto: Instagram
1/14
12.02.2022.
u 14:30

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) koja je u zadnje vrijeme i jedna od naših najuspješnijih influencerica pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli svojim provokativnim izdanjima, a sada se pohvalila novom promjenom.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) koja je u zadnje vrijeme i jedna od naših najuspješnijih influencerica pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli svojim provokativnim izdanjima, a sada se pohvalila novom promjenom. Prvo je zaintrigirala pratitelje pitanjem da pogode gdje se uputila, a zatim je otkrila da je riječ o novoj tetovaži. U društvu sestre uputila se u tattoo studio, a uz video je kratko napisala ‘ide nova tetovaža’.

- Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje, a potom je pokazala i kako tetovaža izgleda.

Foto: Instagram

Snimila je video u ogledalu na kojem je vidljivo kako je istetovirala maslinovu grančicu koja je inače simbol mira, a pratitelje je u anketi upitala kako im se sviđa novi detalj na njezinom tijelu.

Inače, Nives se već ranije pohvalila kako ima dvije tetovaže- na stražnjici i preponama. Ovu na stražnjici pokazala je ‘slučajno’ vježbajući na spravi, a tetovažu na području prepone posvetila je bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću (40). Posvetu na španjolskom jeziku, ‘Propiedad de Dino’ (U vlasništvu Dine) nije uklonila iako su se rastali prije sedam godina.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 


 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AF
AfganistanskiHrvat
15:16 12.02.2022.

Pričaju dvije spisateljice aka pjevačice aka kondicione trenerice aka starlete: -Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna! Druga će: -Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Avatar Mistborn
Mistborn
15:17 12.02.2022.

Ona nikad u životi nije pala u nesvijest od bilo čeg što je bode... a boli su je mnogi... Sad odjednom kao fol dama koja pada u nesvijest 😂 čukur bedevija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije