Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija bez supruga koji navodno vara

Nives Celzijus predstavila dopunjeno izdanje "Gole istine"

Nives
Marko Lukunić/Pixsell
14.01.2010.
u 19:24

Tajne o navodnim prijevarama njezina supruga Dine Drpića ostavljene su za drugu knjigu, koja bi se, kako kaže najprodavanija hrvatska autorica, u prodaji trebala naći za oko pola godine.

Nives Celzijus (28) odradila je prvi dio turneje po knjižarama Tiska, gdje je predstavila prošireno i dopunjeno izdanje "Gole istine". Svoj prvijenac Nives je obogatila s nekoliko novih "vrućih" poglavlja od kojih je jedno, u kojem glavni lik vara svoju ženu, "procurilo" u javnost.

Hrvatska starleta nije htjela potvrditi je li to priča s autobiografskim elementima ili je samo riječ o njenoj razigranoj spisateljskoj mašti. Tajne o navodnim prevarama njezina supruga Dine Drpića ostavljene su za drugu knjigu, koja bi se, kako kaže najprodavanija hrvatska autorica, u prodaji trebala naći za oko pola godine. Tada će, tvrdi, otkriti sve tajne iz svog braka.

Predgovor proširenom izdanju ponovno je napisao don Anđelko Kaćunko koji ovaj put nije nazočio predstavljanju Gole istine. Podršku Nives u njezinu novom pohodu na književne top-ljestvice došla su dati i druga "eminentna" hrvatska pera poput Marka Grubnića i Simone Gotovac.

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agramer198
20:08 14.01.2010.

vrhunsko literarno ostvarenje!!! -.-

RU
rux
22:06 14.01.2010.

Uopće se ne čudim da je Nives celzijus najprodavanija hrvatska autorica - popularnost \"Gole istine\" više govori o Hrvatima nego o njoj. Pogledajte si isto tako listu top 25 najprodavanijih knjiga na Amazonu - knjiga o Sarah Palin, knjiga koju je napisala Sarah Palin, razne kuharice, knjige o \"samopomoći\", o prvoj pomoći, mršavljenju itd., ništa od ozbiljnije literature. Dok god su ljudi željni zabave, dotle će nažalost vrhunski genijalci kao Baretić, Jergović ili Ferić samo moći maštati o goloj Nives. Kao uostalom i ja i meni slična većina hrvatskih čitatelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije