Nije se sredila

Nives Celzijus: Prvi put sam prošetala špicom bez šminke i frizure

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
17.09.2020.
u 21:15

Shvatila sam koliko je smiješno što sam dopustila da mi se nametne ta obveza uljepšavanja za špicu, kaže Nives.

Nives Celzijus nedavno je ozlijedila lijevu ruku i odlazi na terapije, a obožavateljima je priznala kako se zbog ozljede ne uljepšava u zadnje vrijeme i to joj nimalo ne smeta.

- Ovih dana hodam po terapijama, a i fali mi jedna ruka za sređivanje pa uglavnom sve činim nesređena. Nije to ništa neuobičajeno, ali ipak mislim da sam prvi put prošetala špicom ogoljela lica, bez trunke make up-a i bez friza. I bilo je skroz ok. Shvatila sam koliko je smiješno što sam dopustila da mi se nametne ta obveza uljepšavanja za špicu. Sebi sam čist dobra i ovako. Gledat ćete me ovakvu još neko vrijeme pa zato evo jedna čista #nofilter fotka. - napisala je Nives ispod fotografije na kojoj nema nimalo šminke. Njezini obožavatelji pohvalili su ovaj look bez imalo šminke.

Foto: Instagram screenshot

- Draga Nives, mi žene se previše opterećujemo nevažnim detaljima. A ljudi nas dožive i pamte samo po energiji koju širimo. A inače si kao anđeo na ovoj fotki - poručila joj je jedna pratiteljica. Nives je rekla kako su joj djeca nedavno rekla kako im ručak bolje kuha otkako joj je ruka ozlijeđena, a članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" priznala je kako joj otkako je ozlijedila ruku najviše nedostaju treninzi, trčanje i odlazak na snimanja.

1/15
Ključne riječi

Komentara 8

MC
McDonaldTrump
22:50 17.09.2020.

Sise vise, uskoro ce biti kao krmaca kojoj je dojila prasce 10 godina i kojoj sise vise do zemlje. Odvratno.

MC
McDonaldTrump
22:52 17.09.2020.

Ma hajde gospodo, ta je popusila vise cigara havanskog kalibra, nego Fidel Castro, Che Guevara i Tito zajedno.

SH
Shtanga
22:31 17.09.2020.

Evo paštetarke, kad će Knol?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije