Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Nives Celzijus rijetko pokazuje svoju mamu, a sada je podijelila zajedničku fotografiju

Foto: Instagram
1/7
09.01.2023.
u 11:35

Ovog vikenda su se družile i Nives je na Instagram storyju podijelila fotografiju s mamom i napisala je uz fotku: "S mami."

Nives Celzijus ne dijeli na društvenim mrežama često fotografije s članovima svoje obitelji, a rijetko pokazuje svoju mamu Miru. Ovog vikenda družile su se i Nives je na Instagram storyju podijelila fotografiju s mamom i napisala je uz fotku: "S mami." Dodala je i emotikone srca i pokazala kako lijepo provodi vrijeme s mamom.

Prije nekoliko tjedana također je podijelila objavu u kojoj je pratiteljima pokazala da je s mamom uživala u šopingu. S mamom i sestrom Mateom često zajedno ide u šoping i na zajedničke ručkove, a kada je jednom prilikom Nives objavila zajedničku fotografiju s mamom i sestrom Mateom, zaredali su se brojni komentari o tome kako su Nives i Matea ljepotu naslijedile od mame. O svom privatnom životu, pogotovo o djeci, Nives ne govori često u javnosti, ali u rujnu je javno progovorila o cyber nasilju čija je žrtva bila njezina kći 

Foto: Instagram

"Prije manje od godinu dana kibernetički zlostavljači pustili su videouradak neke djevojke za koju su tvrdili da sam ja. Potpuno je bilo nevažno što ne postoji nikakva sličnost, osim što smo ženskog spola. I premda zbog nedostatka sličnosti kod većine video nije izazvao nikakvu reakciju, uvijek se nađu i oni zlonamjerni koji radije vjeruju 'istini' koja je njima poželjnija. Uo­stalom, zahvaljujući toj ciljanoj skupini, kibernetičko zlostavljanje i egzistira. I dok sam se grozila koliko smo mi žene izložene i nezaštićene, za razliku od muškaraca čiji se integritet puno rjeđe napada istim metodama, dogodilo se ono nezamislivo. Naivno vjerujemo da i zlostavljači imaju nekih skrupula. Nemaju. Samo koji mjesec nakon toga, isto zlo zadesilo je moju četrnaestogodišnju kćer. Svjestan si da postoje bolesni umovi, moralne spodobe sposobne za nedjela potpuno nepredvidiva običnom čovjeku, no u ovakvim slučajevima potpuno su nemoćni bez podrške mase. Nije toliko šokantno što postoji zlostavljač koji iz puke zabave ili nekog drugog motiva počini ovakvu cyber prevaru. Šokantno je što je uz pomoć mase zločin postao viralan i opasan za žrtvu", napisala je Nives tada.

VIDEO Ivana Knoll ispričala kakve je poruke dobivala od nogometaša: 'Nekoliko je igrača slalo...'

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cohen
Cohen
11:49 09.01.2023.

Jel' dotična reže odreske (nož u ruci) i kuha u ovoj pozi (slika 1/7 u kuhinji)?

JO
jocoudriga
12:45 09.01.2023.

Mama sigurno puca od ponosa na posao kojim joj se kćer bavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije