žene u crnom

Nives Celzijus zaludila pratitelje fotografijom sa sestrom i kćeri, pratitelji se ne mogu odlučiti koja je ljepša

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/17
26.04.2022.
u 22:20

Lijepe smo - napisala je Nives na danskom jeziku s obzirom da se djevojke trenutno nalaze u Aarhusu, drugom gradu po veličini u Danskoj.

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazuje 15-godišnja Taisha Drpić, kći Nives Celzijus (40) i Dina Drpića (40), a uz mamu i kći ovaj put je na fotografiji pozirala i Nivesina sestra Matea Zeljković. Tri djevojke pratitelje su oduševile fotografijom na Instagramu koju je objavila Nives.

Pozirale su sve tri u crnim odjevnim kombinacijama. Nives je obukla crne kožne hlače, čipkasti top i crnu mrežastu majicu preko topa, a na nogama je imala crno/prozirne cipele na petu kojima je prozirni dio od vinila. Njezina sestra, Matea, obukla je crni kombinezon s pojasom na struku, a na nogama je imala visoke bež sandale s blok petom u bojama crno, bijelo i bež. Taisha je pak bila najležernija te se obukla u crne malo šire hlače i crnu majicu s kožnim pojasom pod prsima. A na nogama je imala tenisice također u crnoj boji. 

- Lijepe smo - napisala je Nives na danskom jeziku s obzirom da se djevojke trenutno nalaze u Aarhusu, drugom gradu po veličini u Danskoj. 

U komentarima se javila i Ecija Ivušić, inače Nivesina dobra prijateljica te je komentirala kako ne zna koja je ljepša od njih tri, a Nives joj je odgovorila: "Možeš slobodno priznati da je Taisha najljepša". 

"Trio fantastiko", "Ljepotice", "Tri ljepotice", "Prekrasne žene u poziciji", samo su neki od komentara ostalih pratitelja. 

Nives uz Taishu ima i dvije godine starijeg sina Leonea, kojeg je dobila u braku s nogometašem Dinom Drpićem. Za neobično ime svojoj kćeri odlučila se, kako je tada otkrila, i mnogo prije trudnoće. Tijekom druženja sa svjetski poznatim Jamiroquaijem, glazbenik ju je neprestano zvao tim imenom, tvrdeći da joj ono mnogo bolje pristaje - tada je Nives odlučila da će ako i kada dobije kćer to biti njeno ime.

VIDEO>>Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije