najvatrenija navijačica

Nives pozirala u oskudnom bikiniju na 'kockice', u komentarima joj se javila i majka Mirjana

Foto: Instagram
1/8
27.11.2022.
u 14:51

Uoči današnjeg okrašaja s Kanadom Nives Celzijus skinula se u kockasti bikini i svojim zamamnim oblinama mnoge ostavila bez teksta. U samo dva sata od objave Nives je prikupila više od 12 tisuća 'lajkova'.

Dok najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll naše Vatrene bodri iz Katra, ona najvatrenija Nives Celzijus (40) našim reprezentativcima šalje podršku iz Hrvatske.

Uoči današnjeg okršaja s Kanadom Nives se skinula u kockasti bikini i svojim zamamnim oblinama mnoge ostavila bez teksta. U samo dva sata od objave Nives je prikupila više od 12 tisuća 'lajkova' i više od 200 komentara. Među njima našao se i onaj Nivesine majke Mirjane Zeljković koja je svojoj kćeri ispod 'vruće' fotografije ostavila emotikon srca.

Foto: Instagram

"Vatrena", "Goriš", "Bomba si", "Najljepša navijačica, danas pobjeda", "Nijedna ti nije ravna", samo su neki od komentara drugih pratitelja. 

Inače, Nives je uoči utakmice s Marokom pozirala ispod 200-metarske zastave u izazovnom crvenom kombinezonu, a nadamo se da će ovo 'vruće' izdanje našim dečkima donijeti više sreće nego prošli put. 

Podsjetimo, Nives je velika  podrška Vatrenima, a bila je i 10 godina u braku s našim bivšim nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, sina Leona i kći Taishu. Tetovažu posvećenu njemu na intimnom dijelu tijela još uvijek nije uklonila, a ista je zapela za oko i jednom njezinom obožavatelju na posljednjoj objavljenoj fotografiji. "Tetovaža Dino, lijepoooo", komentirao je jedan pratitelj. 

VIDEO Atmosfera i pjesma na ulicama Dohe

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije