nisu više sretni

Njihov brak je ruševina, a ostaju zajedno samo zbog novca

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
15.05.2014.
u 16:09

Prema nekim tvrdnjama, Beyonce i Jay Z razvod će oglasiti tek nakon završetka zajedničke turneje ovog ljeta koja bi im trebala donijeti sto milijuna dolara

Beyonce i Jay Z nisu sretni koliko svijet vjeruje da jesu. Nakon što je Beyonceina sestra Solange istukla svaka Jay Z-ja u liftu prošlog tjedna, sve vidljivije su pukotine u braku repera i pop zvijezde.

Izvori bliski pjevačici tvrde kako se Beyonce podvrgnula laserskom uklanjanju tetovaže s prsta jer se njezin brak raspada. Tetovaža, odnosno brojka četiri napisana rimskim brojkama, nalazi se na lijevoj prstenjaku, a predstavlja Beyoncein odnos s Jay Z-jem, rođenim 4. prosinca, dok su se njih dvoje vjenčali 4. travnja.

– Prema javnosti, Beyonce i Jay Z čine se kao da imaju sve. No, iza zatvorenih vrata, nisu toliko sretni kao što mnogi vjeruju. Jay Z govori okolo kako Beyonce uklanja tetovažu s vjenčanja, a zbog tog se ne brine previše govoreći kako ništa nije vječno – otkrio je izvor blizak paru.

– Beyonce pokazuje sliku neovisne žene, no zapravo je cvjetić i potpuno je submisivna u odnosu na Jay Z-ja – dodaje.

Posljednje glasine tvrde kako im je brak u ruševinama, a da zajedno ostaju samo iz poslovnih razloga.

Prema nekim tvrdnjama, razvod će oglasiti tek nakon završetka zajedničke turneje ovog ljeta koja bi im trebala donijeti sto milijuna dolara.

>>Solange istukla Jay Z-ja zbog Rihanne?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:01 15.05.2014.

Ako je istukla sestrinog muža, onda joj on ne može biti zet (kćerin muž), već šogor i još nisam čuo da netko tko govori hrvatskim jezikom kaže submisivna a ne pokorna.

ĆA
ćaćaća
20:14 15.05.2014.

a jadnica..teško se sad priviknuti s tolikim milijunima na novu hrenovku...

KN
KnightInTheShiningArmour
12:09 16.05.2014.

Novi Tina i Ike Turner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije