SLAVI 26. rođendan

Nogometni reprezentativac Martin Erlić otkrio da je zaljubljen? Objavio je fotku s lijepom Zadrankom

Zagreb: Oršić i Erlić na konferenciji za medije  uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
24.01.2024.
u 18:10

Čini se kako je Martin u vezi sa Zadrankom Nikolinom Perković. Na svojem Instagram Storyju Erlić je podijelio fotografiju na kojoj su njih dvoje pozirali zagrljeni, a uz Nikolininu objavu dodao je emotikon srca.

Mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić danas je proslavio 26. rođendan, a tijekom proslave otkrio je i jednu informaciju koja već dugo zanima javnost. Naime, mladi Martin mnogim je damama zapeo za oko, a on dugo nije govorio o svom statusu veze. Sada je dao naslutiti da je njegovo srce zauzeto i to jednom fotografijom. Naime, čini se kako je Martin u vezi sa Zadrankom Nikolinom Perković. Na svojem Instagram Storyju Erlić je podijelio fotografiju na kojoj su njih dvoje pozirali zagrljeni, a uz Nikolininu objavu dodao je emotikon srca. Ona mu je ovom objavom čestitala rođendan.

Erlić nije spominjao da je u vezi, no zbog ove fotografije mnogi su se pitali je li mu Nikolina djevojka. Osim toga, oboje su prije tjedan dana objavljivali i fotografije sa skijanja u Italiji gdje su bili u isto vrijeme.

Foto: Instagram screenshot

Martin je podijelio i nekoliko fotografija s proslave na kojima se vidi njegova obitelj odlično raspoložena, kao i torta i baloni.

- Hvala mojoj velikoj obitelji za ovo rođendansko iznenađenje - napisao je u opis objave.

Inače, Erlić je rođen u Zadru, a dolazi iz malog mjesta Tinj kod Raštana. U klubu u Raštanima započeo je svoj nogometni put, a s 12 godina otišao je u Dinamo pa u Rijeku. Iz Rijeke svoj je put nastavio u Italiji gdje igra i danas.

Erlić je ponosni navijač Hajduka, a svoj debi za reprezentaciju imao je upravo na Poljudu. Martin ima četvero braće i sestara, zbog prve reprezentativne utakmice propustio je bratovo vjenčanje.

- Radi ovog sam se odricao. Obitelj je bila na Poljudu, sretni su zbog mene – istaknuo je tada. Počeci mladog Vatrenog nisu bili nimalo laki. Jednom prilikom Martinov otac Nino ispričao nam je kako je kad je Martin bio u Dinamu obitelj bila u teškoj financijskoj situaciji. 

Zagreb: Oršić i Erlić na konferenciji za medije  uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo
1/8

- Martinu sam rekao: 'Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš'. Dok je bio u Dinamu nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti – ispričao je Martinov otac. Erlićeva obitelj bavi se poljoprivrednom, a Martinu nikad nije bio problem raditi s njima. 

- Nemam se čega sramiti, ja isto to radim. Kad god mogu pomoći, pomognem – kazao je jednom prilikom mladi Vatreni. Mladi stoper u Italiji je uzeo veliki stan kako bi mu mogla dolaziti mnogobrojna rodbina, a najbliži članovi često ga posjećuju. 

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije