PONOVNI SUSRET

Novak Đoković otkrio što je rekao Kate Middleton dok mu je uručivala trofej

Foto: Reuters
1/12
15.07.2024.
u 11:46

Kada je Kate jučer u pratnji kćeri Charlotte i sestre Pipe došla na tribine kako bi gledala finale Wimbledona, publika ju je dočekala velikim pljeskom i ovacijama

Carlos Alcaraz jučer je u finalu Wimbledona svladao Srbina Novaka Đokovića sa 6-2, 6-2, 7-6 (4) i tako obranio naslov na najprestižnijem teniskom turniru. "Očito ovo nije rezultat koji sam želio, a pogotovo u prva dva seta, u kojima moja igra nije bila na dovoljno visokoj razini. Svaka čast Carlosu, jer u njegovom tenisu nije bilo slabosti. S osnovne crte, na servisu, danas je sve imao posloženo. Pokušao sam ga pritisnuti i spasio sam tri meč-lopte, malo produžio meč, ali danas mi doista nije bilo suđeno. Bio je apsolutno zasluženi pobjednik. Čestitam mu na nevjerojatnom tenisu", čestitao je Novak Đoković svom 16 godina mlađem suparniku.

Trofeje je Alcarazu i Đokovići uručila Kate Middleton kojoj je to bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak. Nakon dodjele trofeja Đoković je otkrio što je rekao princezi od Walesa. - Naravno da je bila privilegija ponovno biti u njezinoj prisutnosti - rekao je Đoković na konferenciji za novinare i odgovorio je na pitanje što je rekao Kate.

- Rekao sam joj da je jako lijepo vidjeti da je dobro. Čini se da je dobrog zdravlja. To je očito vrlo pozitivna vijest za sve u ovoj zemlji, ali i za Wimbledon. Nevjerojatna je podrška koju su godinama članovi kraljevske obitelji davali ovom turniru. Znam da su ona i njezina sestra jako dugo igrale tenis. Dakle, one istinski poštuju i dive se igri. Razumiju se i u tenis, što je super. Divno je imati takvu podršku kraljevske obitelji - rekao je Novak. 

Kada je Kate jučer u pratnji kćeri Charlotte i sestre Pipe došla na tribine, publika ju je dočekala velikim pljeskom i ovacijama. Princeza od Walesa već nekoliko godina uručuje trofeje pobjednicima Wimbledona, kao pokroviteljica All England Cluba. Tu ulogu naslijedila je od bake svog supruga Williama, kraljice Elizabete II. Podsjetimo, Kate je u ožujku otkrila da od kraja veljače prima preventivnu kemoterapiju jer joj je dijagnosticiran rak, ali javnosti nije otkrila o kakvom obliku raka se radi. 

1/29

Komentara 13

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:34 15.07.2024.

Kate, kći Šarlota i sestra Pipa svjedočile su Alcatrazovom teniskom vandalizmu nad onemoćalim Noletom.

Avatar CUBE
CUBE
14:04 15.07.2024.

Rekao je da dolazi iz zemlje koja je 2 dana bila ekonomski tigar a onda se ekonomija razbila u paramparčad, i da ga ne zanimaju mršavice jer s jednom već dugo spava

SJ
sjena
22:32 15.07.2024.

A odakle ti iz "regiona" komentaršeš na EU HR portalima! Raspao se region s Bata Živojinović i : Mirko pazi metak" - 1991! E stvarno si besposlen pop! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije