prijatelj otkrio detalje

Novi detalji afere: Gerard Pique Shakiru je navodno varao s bivšom djevojkom Leonarda DiCaprija

LaLiga - Cadiz v FC Barcelona
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/10
21.09.2022.
u 15:30

Kako su pisali, tijekom 12 godina par je bio u otvorenoj vezi, a Pique je nedavno snimljen u društvu nove djevojke, Clare Chino Marti. Sada je u javnost stigla informacija kako je nogometaš 2012. ljubovao s izraelskom manekenkom Bar Rafaeli (37) kada je već dvije godine bio u vezi s kolumbijskom pjevačicom.

Mediji u Španjolskoj otkrivaju nove detalje odnosna bivših partnera, pjevačice Shakire (45) i nogometaša Gerarda Pique (35).

Kako su pisali, tijekom 12 godina par je bio u otvorenoj vezi, a Pique je nedavno snimljen u društvu nove djevojke, Clare Chino Marti. Sada je u javnost stigla informacija kako je nogometaš 2012. ljubovao s izraelskom manekenkom Bar Refaeli (37) kada je već dvije godine bio u vezi s kolumbijskom pjevačicom.

- Prije nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Refaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da je afera bila razlog njezinih učestalih posjeta Barceloni - izjavio je paparazzo Jordi Martin te otkrio kako je tu informaciju podijelio i sa Shakirom preko njezine osobe od povjerenja, a ima i neke nove detalje koje bi htio podijeliti s pjevačicom.

- Između 30. lipnja i 6. srpnja prošle godine Pique je otputovao u Monaco s nekom drugom osobom. I to sam joj dao do znanja. Shakira dobiva puno novih informacija kojih uopće nije bila svjesna- dodao je.

Šuškanja o Piqueovoj nevjeri kruže već godinama, a novu partnericu, studenticu Claru (23) upoznao je kada je radila na njegovoj promidžbenoj kampanji.

Inače, nogometaš je, po pisanju španjolskih medija, prijašnjih mjeseci često izlazio u noćne klubove, a najčešće ga se vidjelo u društvu suigrača Riquija Puiga.

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete II.?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije