Za mnoge kandidate MasterChefa priprema iznutrica potpuno je novi teren, a napetost raste kako otkucava kraj izazova. Pojedini kandidati, poput Eni, hrabro će savladati početnu odbojnost, a svi će, pa i oni najizbirljiviji, morati pronaći način kako zadovoljiti stroge kriterije žirija.
U novoj epizodi MasterChefa kandidati nastavljaju izazov pripreme jela s iznutricama. Svinjski mozak, pileća jetrica i janjeće tripice izazvale su razne reakcije, a vrijeme za pripremu jela s njima polako istječe. Atmosfera će samog kraja izazova biti napeta jer mnogi od kandidata nisu navikli raditi s ovakvim namirnicama. Reakcije će biti različite, a neki neće skrivati odbojnosti prema određenim sastojcima. Primjerice, Eni će priznati kako joj sama pomisao na jetricu nije ugodna, ali hrabro će prihvatiti izazov.
„Digao mi se želudac na jetricu“, reći će ona. Ivo tehnički neće dobro odraditi tanjur jer će prekuhati proso. „Nisam ga rashladio kad sam ga digao s kuhanja, ali nije puno prekuhan“, zaključit će Ivo.
Svi natjecatelji imaju jedinstvenu priliku pokazati svoje tehnike i inovativnost sa zadanim iznutricama, no bit će jasno da su pod velikim pritiskom. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Sergio nadmašiti svoju prethodnu izvedbu, hoće li se Ivo suočiti s tehničkim pogreškama koje su mu ranije zadale probleme te tko će uspjeti odraditi najbolje jelo i osvojiti vrijednu zlatnu karticu imuniteta.
Ne propustite ovu epizodu jer će i žiri imati niz zanimljivih komentara i korisnih savjeta za kandidate, dok će ciklus zero wastea donijeti dodatni ekološki izazov. Hoće li svi uspjeti ispuniti očekivanja ili će neki morati u stres test? Saznajte u novoj epizodi MasterChefa!
GALERIJA Ove djevojke natječu se za titulu Miss Universe