ŽIVOT NA VAGI

Novi ljubavni par: Pali su i prvi poljupci

Život na vagi
Foto: RTL
1/3
28.09.2018.
u 13:34

Jedna od kandidatkinja na vaganju je priznala i da se u kući zaljubila. Nakon vaganja jedan tim čeka eliminacije, ali baš kao i prve eliminacije, ni ove neće proći bez drame i negodovanja jer će neki kandidati otvoreno reći da smatraju nepravednim način na koji se glasalo.

S obzirom na to da su na izazovu osvojili tri kilograma prednosti, crveni tim ide nešto bezbrižnije na vaganje. Prve su na vagu stale djevojke iz oba tima, a trenerica Sanja izrazila je i sumnju u metode kojima se koristi crveni tim jer su imali znatno bolje rezultate nego plavi.

Jedna od kandidatkinja na vaganju je priznala i da se u kući zaljubila. Nakon vaganja, jedan tim čekaju eliminacije, ali baš kao i prve eliminacije, ni ove neće proći bez drame i negodovanja jer će neki kandidati otvoreno reći da smatraju nepravednim način na koji se glasalo. Iako su vaganje i eliminacije prošle u suzama, sve će začiniti jedna ljubavna priča i prvi poljupci koji su pali između dvoje kandidata.

Tko je to u ljubavi, a tko je u suzama završio svoje natjecanje, provjerite danas u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 2

IP
info_punkt
15:15 28.09.2018.

sjećam se, prije nekih 30-40 godina, VL je bio koliko-toliko ozbiljan list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije