Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje će biti i što će raditi naši poznati

Novogodišnja noć: Tarik i Lejla bit će s djecom, a Knjaz kod svojeg šogora

tarik, lejla filipović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
29.12.2009.
u 20:28

Za razliku od slavnih koji ostaju u zemlji, Katarina Radivojević ide u 
Egipat, Mia Begović u Bugarsku, a Dinko Bogdanić u Sankt Peterburg.

Kažu da se u kvaliteti novogodišnjeg provoda zrcali slika cijele iduće godine. To, čini se, zna i većina naših poznatih koji su si baš zbog toga odlučili tu večer učiniti posebnom te će je provesti negdje u inozemstvu skupljajući nova iskustva i dojmove što će im ulazak u 2010. urezati u sjećanje. Tako glumica Katarina Radivojević odlazi u Egipat, Mia Begović s društvom će se provoditi u Bugarskoj, a Dinko Bogdanić slavit će u Sankt Peterburgu.

Po mir u Međugorje
Glumac Robert Kurbaša neće se zabavljati nego će u toj noći potražiti mir u Međugorju, a suprotno njemu, Franka Batelić, vesela pobjednica ovogodišnje sezone “Plesa sa zvijezdama”, ide po dozu adrenalina u Irsku. Razigrana Ida Prester s članovima svojeg benda Lollobrigida plesat će, pak, u Novom Sadu.

Za razliku od njih, dio estradne ekipe odlučio se i za ništa manje zabavan ostanak u zemlji. Glumica Marija Omaljev s kolegicom Helenom Minić nazdravit će čašom šampanjca u ponoć negdje u Lici, a i voditelj Tarik Filipović ostaje unutar granica.

Crveno rublje obvezno
– Lejla i ja slavit ćemo s djecom kod kuće. A tek poslije Nove idemo na Vlašić u BiH kod prijatelja na skijanje – kaže Tarik.

Kod kuće sa svojom djevojkom Anteom Šimac Novu će dočekati i glumac Petar Ćiritović, a uvijek domišljati Robert Knjaz ima poseban plan.

– Moj šogor Ante spustio je strop i preuredio garažu pa će 40-ak nas momaka biti tamo. Mjuza, zvijezde pjevaju i plešu i bit će nam zakon – kaže vragolasti Knjaz i dalje otkriva:

– Supruge i djeca neće biti s nama. Oni će biti na posebnoj tajnoj lokaciji.

Neovisno o tome gdje i s kim slavili, naš im je savjet da ne zaborave tradiciju odijevanja crvenog donjeg rublja kako bi ih privatna i poslovna sreća pratila cijele 2010.!

Komentara 11

HR
HrvatskaHrvatima
23:02 29.12.2009.

sad me fakat boli penis(fizički) jeli ovo 24sata ili VL????

OB
-obrisani-
20:23 29.12.2009.

Pravo pitanje bi bilo ko tariku na HTV daje plaću od 50.000 tisuća kuna a kim će on doćekati novu godinu zaboli me ona stvar i za ovog drugog lika knjaza!

OB
-obrisani-
22:52 29.12.2009.

Mislim da bi ovim komunjarama na HTV bilo bolje da uće ovu našu omladinu šta je domovinski rat bio i šta nam znaći,da se naša dijeca upoznavaju sa hrvatskom kulturom i da imamo emisije o našim prirodnim ljepotama a ovaj novac šta se daje tariku ,mogao bi se bolje iskoristit ,hrvatsku tv više ne plaćam i nemam namjeru,ta tvje sve samo nije hrvatska osim u predznaku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije