Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leonie june

Novopečena majka i djevojka Hajdukovog igrača pozirala gola: 'Cvjetam'

Foto: Privatna arhiva
1/10
22.04.2024.
u 20:30

Lijepa Leonie ubrzo nakon poroda javila se na društvenim mrežama i oduševila, a sada je objavila fotografiju na kojoj je pozirala gola. Radi se o crno-bijeloj fotografiji na kojoj nema odjeću i rukama prekriva grudi.

Njemački nogometaš koji igra za Hajduk Leon Dajaku nedavno je postao otac, a dijete je dobio s partnericom Leonie June. Lijepa Leonie ubrzo nakon poroda javila se na društvenim mrežama i oduševila, a sada je objavila fotografiju na kojoj je pozirala gola. Radi se o crno-bijeloj fotografiji na kojoj nema odjeću i rukama prekriva grudi. - Ja cvjetam. Bilo da me zalijevaš ili ne. Ili da mi ponudiš svjetlo. Cvjetam - poručila je uz fotografiju u opisu. "Moj komad", odgovorio joj je Leon u komentarima, a brojni su se slagali s njime. "Ljepotica", "Goriš, bebo", "Oduzimaš dah!", "Tako si lijepa, draga moja", "Prekrasna mama", "Bolesno lijepo", pisali su pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)

Podsjetimo, Leonie se na društvenim mrežama javila samo tjedan dana nakon što je rodila i oduševila. June je rodila carskim rezom, a onda je pokazala kako su ona i djevojčica puštene kući te kako njezin dečko Dajaku provodi vrijeme sa svojom kćeri. Među ostalim fotografijama pokazala je i svoju liniju samo tjedan dana nakon poroda.  - Ne mogu vjerovati da je ona bila u mom trbuhu prije tjedan dana - napisala je pored fotke u kojoj se vidi da je u kupaonici te je nosila traperice i crni top. 

Inače, Leonie je detalje svog poroda nedavno ispričala za Večernji list. - Rodila sam na carski rez zato što je naša beba bila okrenuta na zadak, omotala joj se pupčana vrpca oko vrata. Bila sam primorana roditi na carski rez  rekla je, pa dodala da joj je u neizvjesnim i teškim trenucima najveća podrška bio hajdukovac koji joj je prisutnošću na porodu olakšao, a kada je njihova preslatka djevojčica prvi put zaplakala, bili su presretni i uživali u najintimnijim trenucima s njom. Leoni nam je priznala i to da je s Leonom odmah ostala trudna, a kada je došao s treninga kući, priopćila mu je tu lijepu vijest. 

Da je trudna s djevojčicom Navom saznali smo tek sredinom veljače kada je na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako je u desetom mjesecu trudnoće, iako trudnoća traje većinom devet mjeseci. Manekenka i model u lipnju prošle godine preselila se u jedan od najsunčanijih hrvatskih gradova Split zbog Leonova posla i angažmana u Hajduku. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maslac
08:18 23.04.2024.

Sta te zene rade od sebe....za par godina budemo citali da je sa nekim drugim igracem Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije