Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Princeza Charlene

Novosti u životu 'najtužnije princeze na svijetu'! Nove fotke daju naslutit da se nešto promijenilo

Foto: Profimedia
1/12
28.05.2024.
u 12:46

Princeza Charlene zablistala je posljednjom pojavom u Monaku, a za njezin osmijeh bio je zaslužan čak i njezin suprug princ Albert.

Princeza Charlene već dugi niz godina prati nadimak "najtužnije princeze na svijetu", a osim tužnog i sjetnog lica koje ju je obilježilo i borbe s bolesti zbog koje se neko vrijeme povukla iz javnosti - mnogi su bili tužni zbog njezina navodnog nesretnog braka s princem Albertom. 

Međutim, sve se to u posljednje vrijeme promijenilo, a princeza na najnovijim fotografijama izgleda bolje nego ikada. Sa suprugom Albertom prisustvovala je dodjeli nagrada F1 Grand Prix u Monaku, za što je odjenula mornarsko plavi kombinezon koji je istaknuo njezinu vitku figuru. Uvijek jednostavno odjevena te s kratkom kosom, princeza je definitivno izgledala besprijekorno, a mnogi su primijetili da je sretnija no ikad. 

Za njezino dobro raspoloženje bio je zaslužan i princ Albert, što mnogima na prvu i nije posve jasno, a s obzirom na to da već godinama kruže priče da su u nesretnom braku... U jednom trenutku princ je čak svoju bolju polovicu i zagrlio. Inače, brak Alberta i Charlene od samog početka je pod povećalom javnosti zato što se ona udala u suzama, a u to su je vrijeme francuski mediji nazivali i odbjeglom nevjestom zato što je navodno pokušala pobjeći prije vjenčanja, no iz palače su takve navode demantirali.  Njemački list Voici izvijestio je čak da zajedno odgajaju svoje osmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle, ali da je njihov brak samo privid i da su par samo na papiru te da princeza već neko vrijeme živi u Švicarskoj.

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/6

 

Podsjetimo, kraljevska obitelj nedavno se pronašla u fokusu javnosti nakon optužbi njihova bivšeg računovođe, među kojima su mnoge na račun Albertove žene. Charlene i Albert bili su zapaženi u rijetkom javnom pojavljivanju. Naime, princ i princeza su sa svojom djecom prisustvovali na otvaranju 'Monaco Worlda' u sklopu poznatog Miniatur Wunderlanda u Hamburgu. Ovaj muzej minijatura jedna je od najpopularnijih njemačkih turističkih atrakcija, a kneževina Monako sada je uvrštena na listu zemalja koje se nalaze cjelokupnoj ponudi. Tijekom posjeta princeza je djelovala raspoloženo dok je gledala svoje dvoje djece, blizance Jacquesa i Gabriellu, kako su se zabavljali na izložbi.

 

VIDEO: Haris Džinović otkrio kako podnosi što je predmet sprdnje: 'Ismijavaju me na društvenim mrežama...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije