U Sarajevu

Obitelj i prijatelji dirljivim riječima na komemoraciji su se oprostili od glumca Saše Petrovića

Sarajevo:  Komemoracija za preminulog glumca Sašu Petrovića
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/20
03.02.2023.
u 16:09

Aleksandar Saša Petrović u posljednje vrijeme povukao se iz javnosti zbog bolesti, a njegov iznenadni odlazak mnoge je ostavio u nevjerici. Publika će ga pamtiti po ulogama u "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratit će se rode"...

Komemoracija za glumca Sašu Petrovića, koji je preminuo 27. siječnja u 62. godini, održana je danas na sceni Kamernog teatra 55 u Sarajevu. Obitelj, prijatelji i kolege oprostili su se od glumca koji je glumio u "Ovo malo duše", "Kuduz", "Ničija zemlja", "Lud, zbunjen, normalan", "Vratit će se rode"...

- Njegova sreća kad bi gledao kolegicu ili kolegu na sceni nakon izvedene vježbe i kad bi vidio neko rješenje koje bi mu se posebno svidjelo, reagirao bi tako da bi skočio sa stolice i zagrlio kolegi ili kolegicu. To sam doživjela jednom od njega i tek kasnije ću osvijestiti do koje mjere mi je pomogao da izgradim samopouzdanje. Sjećam da smo brižljivo birali odjevnu kombinaciju kad se zaljubio u jednu kolegicu s klase.  Bio je jako odgovoran, radišan i vrijedan - tako je o svom kolegi danas govorila glumica Tatjana Šojić. Glumac Davor Golubović priznao je kako je teškog srca primio ovu vijest, prenosi Avaz.ba.

- Znali smo napamet sve replike iz „Maratonaca“, „LZN“, ali je uvijek na vrhu bila „Audicija“. Hvala ti Bože što si u moj život spustio Sašu Petrovića – kazao je Golubović. 

Aleksandar Saša Petrović u posljednje vrijeme povukao se iz javnosti zbog bolesti, a njegov iznenadni odlazak mnoge je ostavio u nevjerici. Tužnu vijest prvi je objavio redatelj Srđan Vuletić.  - Dragi Sale nadam se da si na boljem mjestu. Hvala za sve - poručio je Vuletić. Redatelj je za Avaz kratko rekao kako je šokiran. "U posljednje vrijeme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam", kazao je.

Inače, Petrović je zbog zdravstvenih problema morao napustiti predstavu Sjećaš li se Doli Bel 2019. godine i od tada ga nije bilo u javnosti. Nakon što se povukao iz predstave, Petrović je rekao: "Nema potrebe za ovakvim razgovorima. Čujete kako se osjećam. Loše, ali bit će bolje." Živio je povučenim životom te posljednjih 15-tak godina nije davao intervjue. 

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije