preminuo u 44. godini

Obitelj Vidoja Ristovića objavila mjesto i vrijeme sprovoda: 'Neka te anđeli čuvaju'

Zagreb: Trudna Nikolina Ristović u društvu supruga i prijatelja na kavi
Foto:
1/12
10.05.2022.
u 12:45

Obitelj preminulog podijelila je datum i mjesto sprovoda u priopćenju za medije. Podsjetimo, vijest o njegovoj smrti jako je teško podnio njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Vidoje Ristović, suprug televizijske voditeljice Nikoline Ristović, iznenada je preminuo proteklog vikenda u 44. godini života u Beogradu. Obitelj preminulog podijelila je datum i mjesto sprovoda u priopćenju za medije. 

"Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se sprovod održati 12.svibnja. 2022. godine na Novom groblju u 14:30 sati.

Otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, kćeri Mateja i Una Sofija.

Posljednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju", stoji u priopćenju obitelji koje je objavio Kurir.

Podsjetimo, vijest o njegovoj smrti jako je teško podnio njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof. 

Cijenjeni beogradski antikvar i trgovac umjetninama među prvima je doznao strašnu vijest te se odmah uputio na mjesto tragičnog događaja. Tamo je stigao za desetak minuta, a kad je vidio sina, navodno je doživio živčani slom. Srpski Kurir piše da je Viktor tri sata grlio svog sina jedinca te da su ga jedva odvojili od njega. 

– Počeo je kukati i zapomagati na sav glas. Bilo mu je jako teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i hitna pomoć koja je samo mogla konstatirati smrt tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz hitne pokušali su ga smiriti i pomoći mu da dođe sebi, no uzalud. Čak tri sata nisu ga mogli odvojiti od tijela. Sve vrijeme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Nakon što su odveli tijelo, Miša je otišao u svoj stan – kazao je izvor za Kurir. Dodao je i kao je u stanu ponovno doživio živčani slom. 

– Tek kad se vratio u stan sve ga je stiglo. Tada je opet doživio živčani slom. Zaključao se u svoju sobu i ni s kim nije htio razgovarati. Nije htio ništa jesti ni piti i isključio je telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega – dodao je izvor. 

Viktor, poznat po nadimku Miša Grof bio je vlasnik velikog broja umjetničkih djela, a neka od njih bila su vrijedna i do 100.000 eura, pišu srpski mediji. Viktor se preprodajom umjetnina počeo baviti u '90-ima, pa je ubrzo postao i najbogatiji srpski antikvar. Poznato je i da je bio blizak prijatelj  Željka Ražnatovića Arkana.  O njihovu odnosu pisao je i Arkanov sin u svojoj knjizi ''Priče o mome ocu".  "Sjedio sam s tatom u Beogradu 1996. godine, kada mu je Miša Grof rekao da je dobio nekoliko originalnih slika, koje će jako zanimati mog oca. Kao malo dijete, kada je saznalo da ide u lunapark, tata je skočio iz stolice, otišao u sobu po novac i požurio prema Salviji gdje je živio Miša Grof. Jurio je sto na sat i tijekom vožnje rekao da je jedva čekao vidjeti slike. Kad smo stigli, Miša Grof je počeo donositi slike jednu po jednu. Kako je moj otac zinuo, to je trebalo vidjeti.. Pita ga otac za jednu: 'Koliko za ovog Mišo?' 'Besplatno', našalio se Grof, a zatim dodao: 'Petnaest tisuća.'

Otac je prebrojao novac, stavio na njih gumicu i bacio ih na njega s druge strane sobe. Grof sve pohvata i odloži. Otac je tada kupio četiri slike i potrošio oko 35.000 maraka. Baš smo bili na odlasku, kad ga grof iznenadi i kaže da je najljepše ostavio za kraj. I stvarno vadi prekrasnu sliku kralja Petra I. na konju. A tata mu plati 20.000 maraka za tu jednu sliku", pisao je u knjizi Vojin Ražnatović. Vidoje je prije nekoliko godina kratko bio vlasnik antikvarijata u Beogradu, ali ga je zatvorio. 

VIDEO Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovu penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije