OČEKUJE SE VELIKI SPEKTAKL

Objavljena je posebna regulacija prometa povodom koncerta Thompsona u Dugopolju, policija moli za razumijevanje

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Imotskom
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/12
16.08.2024.
u 11:42

Marko Perković Thompson večeras će održati svoj drugi solistički koncert nakon dvije godine pauze i to u Dugopolju, a policija je dala obavijest o regulaciji prometa

Glazbenik Marko Perković Thompson večeras će održati svoj drugi solistički koncert nakon dvije godine pauze i to u Dugopolju. Očekuju se ogromne gužve, a tim povodom policija je objavila i posebnu regulaciju prometa. Obavijest prenosimo u cijelosti.
''Danas, 16. kolovoza 2024. godine u Dugopolju, u večernjim satima na stadionu Hrvatski vitezovi održat će se koncert na kojem se očekuje veći broj posjetitelja radi čega očekujemo da će na cestama prema Dugopolju, te na prilaznim pravcima prema stadionu u poslijepodnevnim i večernjim satima promet biti intenzivan te su mogući veći zastoji i gužve u prometu'', glasi obavijest policije.

''Na dan održavanja koncerta organizator će na temelju suglasnosti lokalne zajednice, te uz potporu policije vršiti blokade prometa i ograničiti kretanje vozila tako da će od 15 sati na prilaznim pravcima prema stadionu biti uspostavljena privremena regulacija i blokada prometa radi čega će biti uspostavljeni blokadni punktovi na:

- raskrižju ulice Nikole Tavelića ii Ulice sv. Leopolda Mandića,
- raskrižje ulica Matice Hrvatske i Ulice knez Domagoja,
- raskrižje ulica Matice Hrvatske i Ulice sv.Mihovila,
- raskrižje Matice Hrvatske s Ulicom bana Josipa Jelačića,
- raskrižje Ulice sv. Leopolda Mandića i Ulice sv. Nikole Tavelića.

 

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Imotskom
1/32

 

VEZANI ČLANCI:

 

Promet na dijelu ceste Ulica Matice Hrvatske između Domovinskog rata i ŽC 6145 bit će organiziran u vidu jednosmjernog prometa od smjera juga prema sjeveru. Pozivamo posjetitelje, te stanovnike Dugopolja da se pravovremeno upoznaju informacijama o ograničenjima i promjenama prometnog režima, te da prate upute redarske službe i policijskih službenika na terenu. 

Sve sudionike u prometu molimo za dodatno strpljene i oprez ako dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ako bude postojala potreba za dodatnim zatvaranjem određenih dijelova prometnica. S obzirom na ograničeni broj parkirališnih mjesta, preporuka je posjetiteljima do dođu ranije, ostave vozila na pogodnom mjestu dalje od stadiona i na stadion dođu pješke odnosno ako možete organizirajte zajednički dolazak nekoliko osoba s jednim vozilom, a sve u cilju smanjenja gužvi. Posjetitelji svoja vozila neće moći parkirati oko stadiona. Upozoravamo vozače da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Imotskom
1/43

 

Policijski službenici će tijekom večeri pojačano provoditi nadzor i kontrolu prometa posebno usmjereni na sankcioniranje alkoholiziranih vozača radi čega još jednom apeliramo na vozače da ne sjedaju za upravljače vozila i ne uključuju se u promet ako su konzumirali alkohol. Ako je konzumiran alkohol, upozoravamo ne upravljajte vozilom, već je potrebno organizirati druge oblike prijevoza, javni ili usluge taxi prijevoza. Apeliramo na sve vozače da posebnu pozornost obrate na pješake posebno na prometnicama u užoj i široj zoni stadiona.

Obavještavamo građane da će policija sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon održavanja okupljanja obavljati snimanje na mjestima održavanja javnih okupljanja i prilaznim pravcima. Pozivamo građane da poštuju smjernice, upozorenja i naredbe policijskih službenika na terenu", stoji u priopćenju.

 

FOTO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 1

Avatar Zavratnica
Zavratnica
13:23 16.08.2024.

Kakav je to naslov? Očekuje se spektakl, a naslov članka se odnosi na regulaciju prometa!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije