novi imidž

Obožavatelji oduševljeni! Evo kako Rene Bitorajac izgleda s kosom

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
12.02.2019.
u 07:00

Na fotografiji pozira s kolegom Reneom Bitorajcem koji na glavi ima periku, što je nasmijalo brojne obožavatelje više nego Janko koji je zombi.

Glumac Janko Popović Volarić objavio je na Instagramu fotku sa snimanja filma ''Posljednji Srbin'' u Hrvatskoj.

Na fotografiji pozira s kolegom Reneom Bitorajcem koji na glavi ima periku, što je nasmijalo brojne obožavatelje više nego Janko koji je zombi.

U filmu se pojavljuju i drugi poznati glumci kao što su: Tihana Lazović, Dado Ćosić, Bojan Navojec, Sergej Trifunović, Judita Franković Brdar, ali i Severina Kojić u ulozi Francesce Saviole De La Norde, zaštitnice zombija.

 "Bitorajac s perikom dovoljna je komedija", "Super ti stoji kosa" – samo su neki od komentara.

Komentara 39

OX
oxymoron
07:17 12.02.2019.

Obožavatelji? Bitorajca?

DU
Deleted user
07:56 12.02.2019.

Jugosloven koji mrzi šahovnicu i Hrvate. I još živi u uzurpiranom stanu. Eto vam vašeg idola.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:56 12.02.2019.

odvratna osoba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije