Mala od skandala

Od Splitskog festivala do Nirvane: Sve Rozgine afere

'29.06.2012., Split - 52. Festival zabavne glazbe Split 2012 na Prokurativama. Jelena Rozga.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
24.06.2013.
u 20:35

Možda najveći skandal vezan uz Jelenu jest onaj koji je izbio nakon što je osvojila nagradu Porin za hit godine

Jelena Rozga gradi karijeru i ograđuje se od skandala, a skandali se redovito vezuju uz nju. Rozga se drži provjerene formule i pušta "pse da laju, dok karavane prolaze". Ne ulazeći previše u polemike i prozivke, Rozga radi i šuti, a to se pokazalo kao formula za uspjeh. Ipak, prisjetimo se zašto je Rozga i dalje mala od skandala.

1. CMC Festival – Jelena je ove godine izazvala estradni skandal kada je na CMC Festivalu zaboravila otvarati usta na svom nastupu. Zapjevala je "Nirvanu", imala impresivnu plesnu točku, a ples ju je toliko ponio da je zaboravila na svoj playback. Na nju se obrušio Ivica Propadalo, govoreći da je degradirala struku, u njezinu obranu potom je stao Andrej Babić, frontmen grupe Markiz, a Jelena se nije oglasila. Izjavila je tek da je zaboravila otvarati usta, što smo ionako svi vidjeli.

2. Radijski festival – Pjevačica je u uskoj bež haljini svojedobno na Splitskom festivalu zapjevala bez gaćica. Pjevala je svoj tadašnji hit "Bižuterija", a gaćice ostavila u backstageu. Mediji su nagađali, a Jelena nakon nekog vremena priznala da gaćice nije odjenula na savjet kolegice Ivane Kovač, koja joj je rekla da se gaćice ocrtavaju te da ih je najbolje ostaviti.

3. Porin – Možda najveći skandal vezan uz Jelenu jest onaj koji je izbio nakon što je osvojila nagradu Porin za hit godine. Porina joj je u Biogradu donijela upravo "Bižuterija", a Rozga se, unatoč sreći zbog osvojene nagrade, u Split vratila u suzama. Naime, rijetki kolege su joj čestitali na uspjehu, većina ih je bila zgrožena, a rasprava o Jeleninom Porinu nastavila se još nekoliko tjedana.

4. Afera 'Nirvana' – Kada je Rozga otpjevala "Nirvanu", svi su bili svjesni da slušaju novi hit narodnih zabava i veselja. Stihovi Vjekoslave Huljić odrađeni su u prepoznatljivom tonu, no javne polemike nisu se mogle izbjeći. Pričalo se da Rozga degradira žene i stavlja ih u ulogu objekta kojim se muškarac poigrava. Polemiku je na Facebooku pokrenula Mirela Priselac Remi, frontmenica "Elementala", a mnogi su je podržali. Rozga nije komentirala, a hit se rodio.

5. Privatni život – Ponestane li materijala u smislu stihova pjesama, nezasluženih nagrada i zatvorenih usta, uvijek ostaje Rozgin privatni život. Ima li dečka, ljubi li mlađahnog Huljića ili šarmantnog poduzetnika? Ili pak govori istinu kada kaže da uživa u samoći? Teško je saznati tko su Rozgine ljubavi jer ih skriva kao zmija noge, čime još više izaziva pažnju medija.

>> 'Rozga je zadala jeb... udarac festivalu, ali i svim kolegama'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije