novo poglavlje

Odlazak nakon 15 godina! Poznata HRT-ova voditeljica napustila javnu televiziju, evo gdje nastavlja karijeru

Foto: HRT
1/13
10.12.2021.
u 16:35

Karijeru je započela u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a potom je preselila u redakciju unutarnje politike, gdje je pratila rad Sabora i zagrebačke Gradske skupštine. Vodila je Podnevni Dnevnik, Vijesti na Prvom programu u 17, a kao reporterka javljala se iz vlade i ostalih važnih političkih događaja.

Novinarka i urednica Dajana Šošić (37) nakon gotovo 15 godina dala je otkaz na HRT-u, a karijeru će nastaviti na RTL televiziji, piše Gloria.

Dajana je navikla na tempo u Informativnom programu, a na HRT-u je počela raditi još kao studentica. Na četvrtoj godini studija stigla je na prasku, pa na kraju i ostala. Karijeru je započela u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a potom je preselila u redakciju unutarnje politike, gdje je pratila rad Sabora i zagrebačke Gradske skupštine. Vodila je Podnevni Dnevnik, Vijesti na Prvom programu u 17, a kao reporterka javljala se iz vlade i ostalih važnih političkih događaja. 

Novinarka je nedavno otkrila i kako joj više odgovara jutarnji ritam jer navečer voli imati vrijeme za sebe i prijatelje, a istaknula je da ju posebno veseli kuhanje.

-Volim kuhati, a gušt mi je pripremati lazanje, špagete i ribu u pećnici. To me podsjeća na ljeta u Dalmaciji kada ribu pripremamo na gradelama- otkrila je nedavno Dajana koju je otac često vodio na Hajdukove utakmice, a u Brelima je igrala tenis.

Dajana se može pohvaliti i da je prva doktorica znanosti među voditeljima Dnevnika, a doktorirala je na interdisciplinarnom studiju Sveučilišta J.J Strossmayera u Osijeku. Tema doktora bila joj je 'Utjecaj društvenih mreža na informativne programe javne i komercijalne televizije', a uskoro će izdati i knjigu.

VIDEO>>Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za pet, pojavit će se i u novoj emisiji Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!

Ključne riječi

Komentara 14

UL
uličar
17:05 10.12.2021.

ljubavnik kovačević janaf ju je opskrbio, pa sad više ne mora mnogo da radi.

LE
Legendary
17:27 10.12.2021.

Draganče dok čeka suđenje strateški rasporedio curku.

KU
Kultura
17:32 10.12.2021.

Mecena joj se nakupio ko knez pa nema brige...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije