Bila je uhićena

Oglasila se zadnja Miss Jugoslavije i komentirala povezanost s prostitucijom: Samo su čekali da mi nađu mrlju

Foto: Youtube screenshot
1/7
14.04.2022.
u 09:54

Slavica Dajana Tripunović uhićena je nedavno u policijskoj akciji u Srbiji u kojoj je više osoba osumnjičeno za povezanost s elitnom prostitucijom.

U velikoj policijskoj akciji vezanoj za elitnu prostituciju u susjednoj Srbiji prije nekoliko dana uhićeno je više osoba, a među njima je bila i zadnja Miss Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović. Ona je brzo puštena iz pritvora i sada se u javnosti prvi put oglasila o cijelom slučaju te rekla kako je svaki dan u kontaktu sa svojim odvjetnikom i pokušava pronaći način i rješenje za ovu situaciju s kojom, kako kaže, nema nikakve veze. 

– Htjela sam se s odvjetnikom viđati jednom tjedno, ali se viđamo svaki dan. Nažalost, svaki moj dan počinje tako. Ovako nešto apsolutno nisam očekivala. Bila sam mjesec dana kod sina u Italiji. Kad sam se vratila, krenuo je taj tsunami. Ovo je pakao, takav napad je krenuo na mene. Prate me stalno, idem platiti struju i onda napišu kako sam nosila omotnicu punu novaca... Kažu da gradim hotele, motele, a ja sam kafić koji se spominjao zatvorila još prije 15 godina. Upadali su mi tri puta u dvorište, previše laži izlazi u javnost. Čini mi se da ću ja ovdje kod odvjetnika biti stalno – rekla je Slavica za kanal "Srbija Showbizz". Slavica, rodom iz Borova Sela, već godinama živi u Beogradu, a titulu Miss Jugoslavije osvojila je 1991. godine. Uvjerena je kako će riješiti ovu situaciju i trudi se biti snažna zbog svoje obitelji i ne želi drugima priuštiti situaciju u kojoj će je vidjeti nesretnu.

– Apsolutno sam sigurna da ću riješiti ovaj problem, zbog svojih bližnjih ne mogu biti slaba. Znam da bi me svi voljeli vidjeti nesretnu, ucviljenu, žele me vidjeti u zatvoru. S estrade su najglasniji u osudama oni koji imaju puno putra na glavi, a ja znam svašta. Ne gledaju u svoje dvorište, samo su čekali da mi nađu mrlju. Neću se smiriti dok ne istjeram pravdu na sudu. Imam neke za koje mislim da su mi smjestili ovo, ali nije sad za javnost – kaže Slavica i sretna je što je obitelj uz nju i daje joj podršku.

– Javila mi se cijela moja obitelj, svi mi daju podršku, i oni koje nisam čula i vidjela po dvije, tri godine. Koljena su mi se odsjekla kad sam pročitala naslove o prostituciji. Ja nikad mrava nisam zgazila. Moj sin Aleksandar je plakao, zvao me, objasnila sam mu sve. Trudim se biti vedra. Ne želim sinu nametati svoje probleme, on će za nekoliko dana napuniti 17 godina – rekla je. 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": Moja doza stresa u kojoj uživam

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:40 15.04.2022.

Bez obzira na komentare ona je i dalje lijepa,

PO
pole
10:42 14.04.2022.

Gospođica je samo niosila privatne revije, na afteru.... Putovnica za Milano...

Avatar Čaruga
Čaruga
10:10 14.04.2022.

Pa reci sinu da je mama bila na poslu, nisi krala, radila si. Kupi mu novi bicikli i razumjet će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije