Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA BEVERLY HILLSA

Oprostila mu je preljub i probleme s alkoholom, ali sada je slavna glumica donijela konačnu odluku

Foto: PA/Pixsell
1/8
30.03.2024.
u 09:59

Tori Spelling predala je papire za razvod od supruga Deana McDermotta s kojim je bila u braku 18 godina i tijekom kojeg su dobili petero djece. Glumica traži potpuno skrbništvo nad njihovom djecom

Glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling razvodi se od supruga Deana McDermotta nakon 18 godina braka.
U sudskim dokumentima do kojih je došao časopis PEOPLE Spelling je podnijela zahtjev za razvod od kanadskog glumca, navodeći nepomirljive razlike kao razlog njihovog razlaza. Glumica je od suda zatražila isključivo skrbništvo nad njihovo petero malodobne djece - Liam Aaron McDermott (17), Stella Doreen (15), Hattie Margaret (12), Finn Davey (11) i Beau Dean (7), a Dean ih može posjećivati na datume koje mu to sud odredi. 

Među sudskim spisima nije vidljivo je li bračni par imao imao predbračni ugovor ili nije, a Spelling je izjavila da se opseg njihove imovine tek treba utvrditi. Na isti dan koji je naveden kao datum rastave, McDermott (57) je objavio izjavu na Instagramu kako su on i Tori odlučili krenuti svatko svojim putem, a kasnije je tu objavu izbrisao.  

- S velikom tugom i vrlo teškog srca, nakon 18 godina provedenih zajedno i petero nevjerojatne djece koju smo dobili, Tori Selling i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti novo vlastito putovanje - napisao je tada. Nakon ove, sada obrisane objave, Spelling je fotografirana u majici s natpisom "Dečki lažu". Spelling i McDermott vjenčali su se na privatnoj ceremoniji na Fidžiju 7. svibnja 2006. nakon što su se upoznali prethodne godine na snimanju TV filma "Mind Over Murder".

VEZANI ČLANCI

Par je obnovio svoje zavjete 8. svibnja 2010., a četiri godine kasnije njihov brak je bio u velikoj krizi kada je McDermott javno priznao aferu i rekao kako se kaje zbog toga što je povrijedio suprugu i svoju obitelj. Taj skandal je bio i dio njihovog reality showa "True Tori" koji se emitirao iste godine. Dvije godine kasnije glumica je progovorila o njihovoj bračnoj krizi i tvrdila je kako je ta epizoda iza njih.

- Ne samo da smo još uvijek zajedno, nego smo još povezaniji kao par. Morali smo početi ispočetka. - rekla je tada. Nova kriza dala se naslutiti prije tri godine kada je Tori objavljivala fotografije s odmora na kojem je bila samo s djecom, a McDermotta nije bilo na fotografijama. Izvor blizak glumici rekao je tada kako Tori nikada nakon Deanovog preljuba nije mogla vratiti povjerenje u njega, a drugi veliki problem u njihovom braku je bila njegova ovisnost o alkoholu.

GALERIJA Pogledajte kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine!

1/28

Glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom Donne Martin u poznatoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210" i poznata je i kći bogatog i uspješnog producenta Aarona Spellinga koji je preminuo 2006. godine, zadnjih je mjeseci imala i velikih financijskih problema. U rujnu prošle godine se doznalo da s petero djece spava u motelu u kojemu soba košta nešto više od 90 eura noć, a nakon toga je s djecom živjela u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspjela pronaći kuću u koju se uselila s djecom, te je počela plaćati najam za nju. Nakon što su se razišli Tori i Dean pronašli su i nove partnere. McDermott se viđa s novom djevojkom Lily Calo, dok je Spelling u studenom viđena kako se ljubi s Ryanom Cramerom, izvršnim direktorom agencije Neuron Syndicate Inc. iz Santa Monice. 

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
11:16 30.03.2024.

Najružnija kaj sme igdaj gledali na TV-u, ni nit čudo kaj je ovi bil alkić, trijezan ju ziher ne bi mogel nit kušnut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije