zvijezda južnog vjetra

Osvanula nova fotografija! Srpski zavodnik uživa u zagrljaju zanosne pravnice Ivane


Beograd: Proba predstave "Kad su cvetale tikve" uoči premijere koja će biti održana online
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/5
16.12.2021.
u 13:07

Da njihova ljubav cvjeta iz dana u dan potvrđuje i najnovija fotografija na društvenim mrežama kojom se pohvalila djevojka Miloša Bikovića na Instagramu.

Glumac Miloš Biković (33), zvijezda filma Južni vjetar 2:Ubrzanje, tiha je patnja brojnih obožavateljica, a njegovo srce osvojila je zgodna pravnica Ivana Malić (25) iz Crne Gore s kojom se prvi put pojavio na premijeri filma u Beogradu. Da njihova ljubav cvjeta iz dana u dan potvrđuje i najnovija fotografija na društvenim mrežama kojom se pohvalila Bikićeva djevojka na Instagramu. 

'Ljubav je u zraku', 'Predivni ste, želim vam da dugo trajete u ljubavi', 'Najljepši par', 'Lijep je Miloš, ali Ivana još ljepša', samo su neki od komentara pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Podsjetimo, Biković je ovog ljeta film promovirao i na Pula film festivalu, gdje je izazvao pravu pomutnju među pripadnicama ljepšeg spola. Inače, film "Južni vjetar 2: Ubrzanje" nastavak je filma i serije, koji su se s uspjehom prikazivali u svim zemljama regije. Krimić s elementima trlera bavi se temama kriminaliteta koji se događa u beogradskom podzemlju, a priča se gradi oko temperamentnih likova koji su čas heroji, a čas kriminalci.  - Razbojništvo je jedna od najstarijih profesija, isto kao špijunaža i još neke profesije, da ih ne nabrajamo… To je stvar tragedija ljudske duše. I ova priča u „Južnom vjetru“ je ne samo priča o kriminalu, nego prije svega je jedna dramska tragična priča o tomu kako jedan mlad, talentiran momak, koji je mogao da postane nešto lijepo, odlučio donijeti neke odluke zbog kojih ga je sistem uvukao u tu vrstu svijeta, rekao je Biković za HRT. Dio filma sniman je u Hrvatskoj pa je bilo zanimljivo doznati kakve uspomene Biković ima na taj dio rada na „Južnom vjetru 2“:

- Bilo je zaista lijepo, i želio bih zahvaliti upravi Kastva i Opatije, i HAVC-u zato što je to jedan dobar signal da i Filmski centar Srbije i HAVC mogu zajedno da naprave kvalitetan projekt, da bude gledan i u Hrvatskoj i u Srbiji. Mislim da je to dobar signal za regionalnu suradnju po pitanju filma zato što je film najugroženiji rascjepkavanjem tržišta na Balkanu. S obzirom na to da se razumijemo bez prevoditelja i govorimo skoro istim jezikom, mislim da je dobro da radimo zajednički projekt- istaknuo je Biković.

VIDEO Božidar iz Večere za 5 stiže na TV ekrane 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije