Andrijana Lazić

Otac pjevačice iz Srbije koja je pala s 24. kata u Dubaiju otkrio potresne detalje: ‘Prijateljice su spavale‘

Foto: Instagram
1/5
18.01.2024.
u 14:42

U policijskom izvješću koji je Nebojša, otac mlade pjevačice dobio piše kako je riječ o nesretnom slučaju. Sada se njen otac oglasio i rekao da ne zna što se dogodilo.

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je u 28. godini u Dubaiju, izvijestili su mediji u Srbiji. U policijskom izvješću koji je Nebojša, otac mlade pjevačice dobio piše kako je riječ o nesretnom slučaju. Sada se njen otac oglasio i rekao da ne zna što se dogodilo.  - Desetog siječnja navečer sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebala se vratiti 11. siječnja. Meni su javili ujutro, ne znam što se dogodilo… Imam samo policijski izvještaj koji sam poslao - rekao je Nebojša za Republika.rs
Dodao je i da je sprovod sutra.

- Ja sam čuo da je nesretni slučaj, piše da je pala s visine. Tijelo treba stići večeras u Beograd, sutra je sahrana
Rekao je kako je Andrijana dogovarala pjesme, a da njene prijateljice ništa nisu vidjele jer su spavale. 

- Dogovarala je pjesme, trebale su izaći oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo riječi hvale, nema kome ona nije pomogla. Prijateljice koje su bile s njom su spavale, kad su se probudile nisu znale što se dogodilo. One ništa nisu vidjele, spavale su.
Podsjetimo, Nebojša je podijelio izvješće koje je dobio od policije. 

"Napominjemo da je 10. siječnja 2024. godine 28-godišnja žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti", piše u policijskom izvješću, prenosi Blic. Andrijana je rodom iz Bijeljine u Republici Srpskoj , a u Dubai je otišla 7. siječnja s prijateljicama, a poginula je tri dana kasnije. Njezin shrvani otac oprostio se od Andrijana emotivnom objavom na Facebooku.

VEZANI ČLANCI:

"Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati dio moje duše, voljet će te tata do zadnjeg dana života svog. Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donijela si radost u moj život 2. studenog 1995. godine kada si rođena. Svi su uvijek govorili: “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Borila si se kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala, jer sam ti uvijek želio sve najbolje i mnogo te volio, znala si da sam na tebe osjetljiv i nekada je samo tvoja riječ izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osjetljiv na moju kći jedinicu", napisao je Nebojša.

Dodao je i ovo: "Oprosti na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želio sam ti uvijek sve najbolje! Jer očevi su uvijek posebno slabi na kćeri! Znao sam, kada te pogledam, kako si, jesi li raspoložena, tužna ili ljuta. Andrijana je uskoro trebala objaviti i promovirati dvije pjesme koje je snimila kod skladatelja Gorana Ratkovića." 

VIDEO Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Ključne riječi

Komentara 16

JJ
jjonja
15:50 18.01.2024.

Prijateljice spavale a ona pala s balkona, u najmanju ruku to je sumnjivo.Osim toga malo prečesto u Dubaiju padaju s balkona.

ZA
Zagrebčanka
17:49 18.01.2024.

Prava vijest za naslovnicu Večernjaka! Govori o razini novinarstva na koju su spali. Dajte još malo o ovoj temi. Jednu dubinsku analizu.

ZA
Zagrebčanka
17:53 18.01.2024.

Da proglasimo dan regionalne žalosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije