Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČIJE JE NASLJEDSTVO?

Otkrivena velika tajna serije 'Bolji život': Već 35 godina šuti se o ovome

bolji život (1)
Foto: VL
1/4
03.09.2023.
u 21:20

Kako se navodi na stranici ''Dnevna doza prosječnog advokata'', Violeta, Gua i Slobodan nisu trebali prihvatiti nasljedstvo, pa bi sva imovina otišla njihovu ocu Gigi. No, onda ne bi ni bilo serije

Siniša Pavić napravio je jednu golemu pogrešku u seriji "Bolji život", tvrdi Facebook stranica “Dnevna doza prosječnog advokata”.
Naime, kako se navodi na toj Facebook stranici, kada je Gigina sestra ostavila oporuku u kojoj je za svoje nasljednike odredila Giginu djecu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im njima teške uvjete koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za nasljednike (Violeta se trebala udati, Guza naći posao, Slobodan završiti razred vrlo dobrim uspjehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uvjeta, već su nasljednici jednostavno mogli ne prihvatiti nasljedstvo.

– Tada bi sve naslijedio Giga kao jedini zakonski nasljednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog) i ne bi uopće bilo serije. Postavlja se onda pitanje zašto odvjetnik Radujković nije krenuo u tom smjeru, nego je Gigi rekao da u oporuci nema nijedne rupe – navodi se na stranici.

VEZANI ČLANCI: 

 

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj državi. Zgode i nezgode obitelji Popadić od 1987. do 1991. pratili su milijuni gledatelja. U glumačkoj ekipi osim poznatih srpskih glumaca igrali su i neki od najboljih hrvatskih glumaca poput Borisa Dvornika, Milana Štrljića i Žarka Radića.

No, malo je poznato da je među njima trebala biti i jedna od naših najslavnijih glumica, i to Ena Begović. Ena je trebala glumiti Popadićevu kći Violetu. – Išla je iz projekta u projekt, a u Boljem životu sigurno nije mogla glumiti jer je imala obaveza u kazalištu.

Te je godine igrala u predstavi Skup Marina Držića na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale predstavu Grička vještica po tekstu Marije Jurić Zagorke – rekla je svojedobno Enina sestra Mia. Ulogu je na kraju dobila Lidija Vukičević kojoj je Violeta obilježila karijeru.

VIDEO Zvijezda Masterchefa Melkior Bašić otkrio je li ikad prevario gosta

 

Komentara 22

DU
Deleted user
23:35 03.09.2023.

Da VL nije angažirao najbolje novinske kadrove za ovo istraživanje, ova planetarna senzacionalna tajna nikad se čovječanstvu ne bi otkrila.

PA
Pahor
07:48 04.09.2023.

Fali vam juga ha??Nema vise! Kmecat i cendrat jedino🤣🤣

PO
Poletarac101
09:34 04.09.2023.

Wauuuu!!! Hvala bogu da ste to otkrili🙌...Negooo ,recite vi meni ima kaj novo o Eli,Nedi i ostalim hebivjetrima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije