Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaraćena braća

Otkriveno je što su William i Harry rekli jedan drugome tijekom otkrivanja kipa posvećenog Diani

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/8
02.07.2021.
u 13:40

Čitač s usana otkrio je koje su rečenice braća razmijenila tijekom otkrivanja kipa u vrtu palače Kensington.

Susret princa Williama i princa Harryja u povodu otkrivanja kipa njihove majke Diane u vrtu palače Kensington cijeli je svijet pratio s velikim interesom. U drugi plan pala je statua koju je izradio kipar Ian Rank – Broadley i svi su samo gledali kako će se ponašati William i Harry i hoće li posvađana braća uopće komunicirati. Nakon više od godinu dana braća su barem za obilježavanje 60. rođendana princeze Diane odlučili nesuglasice staviti po strani i jučer je izgledalo kao da su opet složni i u dobrim odnosima, a Daily Mail otkrio je i o čemu su braća razgovarala. Čitač s usana otkrio je koje su rečenice braća razmijenila tijekom otkrivanja kipa.

"Ne bih htio da stvari krenu po zlu, ovo moramo obaviti kako treba", rekao je William prije nego što su povukli platno koje je pokrivalo kip. Harry mu je na to rekao: "Sve će biti u redu, samo trzni platno."

Kada su otkrili kip, za koji su braća u izjavi koju su poslali javnosti rekli da žele da bude odraz naslijeđa i života njihove majke, Harry je uzviknuo: "Uspjeli smo!" Dodao je na to: "Wow, ovo je genijalno." I William se s njim složio i rekao kako mu je sada lakše. "Ovo je predivno", kazao je vojvoda od Cambridgea, a vojvoda od Sussexa nije skrivao oduševljenje: "Ovo je spektakularno!" 

Nakon otkrivanja spomenika braća su se družila s obitelji svoje pokojne mame, njezinim bratom grofom Spencerom i njezinim sestrama Sarah McCorquodale i Jane Fellowes i svi su nakon otkrivanja spomenika ostali još neko vrijeme u vrtu i čavrljali. Mnogima je ovaj susret braće ulio nadu u to kako će se ipak pomiriti.

Podsjetimo, William i Harry zahladili su odnose nakon što je kraljevsko osoblje imalo brojne prigovore na ponašanje Meghan Markle prema njima. Harry je stao u obranu svoje supruge, a par je uskoro odlučio napustiti kraljevsku obitelj i odseliti se u Kaliforniju. Od njihova preseljenja Harry i William nisu komunicirali.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
14:24 02.07.2021.

haha, kako se priča mijenja, razvija. pa meghan je otišla sa sirotkovićem prije nego su se se dvorjani javno pojadali kako je meghan okrutna i loša prema njima bila. datumi su bitni, najbitniji. do sad znamo da sve što je meghan rekla, je bila laž. sva njena plakanja pred kamerama, izjave, sve je to namješteno, odigrano. ali, ona je između b i c glumice, nikad neće upasti u a glumu, što joj je životna želja, pa i brak sa bivšim princem je pomno planiran i odrađen, sve u cilju prepoznatljivosti. postoji i priča da je harry svjestan da ga je ulovila, i da ga sa djetetom može ucjenjivati do mile volje, sad su oboje 'amerikanci', pa ne može pobjeći od nje samo tako. gubitkom svih kraljevskih počasti, titula, on postaje običan čovjek, a priče o nekakvim poslovnim poduhvatima su kratkog daha, jer jedino o čemu pričaju i mogu pričaju, jesu pikanterije sa dvora, a kojih više ne mogu pribaviti, jer nisu dio dvora! medijima nisu više tako zanimljivi, u americi su no name, u engleskoj još malo, i to kako vidimo licemjerno iskorištavaju pokojnu majku, koju, budimo objektivni, nikad englezi nisu baš voljeli, mediji su to eskploatirali jer je ušla u brak i ona ciljano, a dvor je trebao svoju sliku u javnosti popraviti, pa su je sa dianom popravljali. harrya čeka težak život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije