Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica u srijedu

Ovaj albanski reprezentativac hit je na Instagramu: Pogledajte zašto

Foto: Instagram
1/4
19.06.2024.
u 10:29

Prema objavama na Instagramu vidi se da Thomas govor nekoliko jezika, među kojima Engleski i Talijanski, ali i da je jako povezan sa svojim roditeljima čije fotografije često objavljuje. Njegov otac, za kojeg kaže da mu je najveći idol, isto je bio nogometaš.

U srijedu na Euru Hrvatska reprezentacija igra protiv Albanije. Osim naših nogometaša, važno je upoznati i protivnike, a jedan od njih posebno se ističe na društvenim mrežama. Riječ je o Thomasu Strakoshi, vrataru albanske reprezentacije. Ovaj 29-godišnjak ima više od 130.000 pratitelja na Instagramu. Inače igra za Brentford, a kaže da živi u Londonu. Rođen je u Grčkoj, a za talijanski Lazio igrao je još 2012. godine. Prema objavama na Instagramu vidi se da Thomas govor nekoliko jezika, među kojima Engleski i Talijanski, ali i da je jako povezan sa svojim roditeljima čije fotografije često objavljuje. 

 

Njegov otac, za kojeg kaže da mu je najveći idol, isto je bio nogometaš. 
Izvan terena Strakosha uživa u čitanju knjiga, ali i glazbi. Omiljeni mu je izvođač Eminem, a jednom prilikom je izjavio da bi bio reper da nije postao nogometaš.

 

Privatni život čuva daleko od očiju javnosti i nije poznato je li zauzet. Ipak, Instagram mu vrvi obožavateljicama koje mu u kometarima ostavljaju emotikone srca i smajliće sa srcima u očima

Inače, Hrvatska u srijedu u 15:00 igra drugu utakmicu Europskog prvenstva, i to protiv Albanije, koja je od 24 reprezentacije na Euru druga najlošije plasirana prema FIFA-inom rankingu. Lošije stoji samo Gruzija, koja je na 75. mjestu, dok je Albanija na 66.

VIDEO U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije