DRUGO DIJETE

Ovo je prva objava Izabel Kovačić nakon što je rodila Lunu: Za jednu sićušnu, prekrasnu i snažnu damu

Foto: Instagram
1/10
23.10.2024.
u 17:00

Da Mateo i Izabel očekuju prinovu, doznalo se u lipnju kada je poduzetnica objavila fotografiju na kojoj se isticao trudnički trbuščić

Izabel i Mateo Kovačić dobili su drugo dijete, kći kojoj su dali ime Luna. Naš vatreni i njegova supruga trude se zadržati svoj privatni život za sebe pa je tako bilo i u slučaju dolaska prinove. Da Mateo i Izabel očekuju prinovu, doznalo se u lipnju kada je poduzetnica objavila fotografiju na kojoj se isticao trudnički trbuščić. Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je par dobio drugo dijete Izabel je na svom Instagram storyju podijelila jednu od poruka koju je dobila od prijateljice. Poruku: Za jednu sićušnu, prekrasnu i snažnu damu, koja je ispisana na fotografiji grada, Izabel je podijelila u srijedu na Instagramu.

Da Mateo i Izabel očekuju prinovu, doznalo se u lipnju kada je poduzetnica objavila fotografiju na kojoj se isticao trudnički trbuščić. Osim tada i kasnije se u nekoliko prigoda javila fotografijama te pokazala kako uživa u trudnoći, ali i kako malena raste. Izabel je nedavno objavila niz fotografija i pokazala svoj poveći trudnički trbuh i tada je 31-godišnja poduzetnica pozirala je pored ogledala u jesenskom izdanju - uskoj suknji kojom je naglasila trudnički trbuh, a kombinirala ju je sa smeđom jaknom i crnim čizmama.

Svoju su ljubav Izabel i Mateo okrunili brakom 2017. godine. Vjenčanje je održano u Sesvetskim Selima, gdje se par i upoznao kad je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a on bio ministrant. Na proslavi su bile i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao. Izabel slovi i kao jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa – savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Prvo dijete, sina Ivana ovaj par je dobio u listopadu 2020. godine. Lijepa Izabel, osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Zajedno sa svojom sestrom od 2015. godine stoji iza brenda Lunilou.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije