Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema photoshopa

Ovo je reakcija Kim kad je ugledala fotke na kojima se vidi da ima celulit

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.10.2017.
u 17:43

Ovo nisam ja, kako je ov moguće, zavapila je Kim Kardashian kada je shvatila da su na internetu osvanule njene fotografije na kojima se vidi da ima velikih problema s celulitom

Kada je prije nekoliko mjeseci objavljena fotografija Kim Kardashian koja nije obrađena u Photoshopu i na kojoj se vidi da ima puno celulita, ova reality zvijezda je skupo platila.

Tada je izgubila preko 100 tisuća obožavatelja, a kako je reagirala kada je doznala da su portali objavili ovu njenu fotografiju prikazano jeu novim nastavcima realityja "Keeping Up With The Kardashians".

 

 

Kim is upset over bad paparazzi bikini pics 🤔🤧

A post shared by @kardashianclips on

 

 

 

- Kako je ovo moguće? Ali ja zbilja ne izgledam ovako. Tko me snimio, kako nisam vidjela nikoga - zavapila je Kim dok je u društvu svoje osobne asistentice gledala fotografije na internetu. U emisiji je rekla kako u trenutku kad je snimljena fotografija nije vježbala 12 tjedana i iza sebe je imala dvije operacije, ali da bez obzira na to nije izgledala niti približno tako loše.

- Definitivno nisam bila u najboljoj formi, ali ove fotografije su rezultat photoshopa jer tako ne izgledam - opravdavala se Kim. 

1/12

Komentara 15

Avatar davcro
davcro
18:01 05.10.2017.

Kakve ta brige ima, jadnica

SC
schwertransport
18:18 05.10.2017.

imam ja ljek ali prvo je moram dubinski pregledat da ustanovim stanje

Avatar kaznitelj
kaznitelj
18:40 05.10.2017.

Ova isprazna individua više ne zaslužuje ni komentar :-/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije