Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ines huskić

Ovo ljeto želim doznati hoće li mi glazba postati posao ili ostati hobi

ines huskić (1)
Foto: Pixsell, RTL
1/4
27.05.2011.
u 09:42

Idealno bi bilo da sam ostala još jedan tjedan, ali i ovako sam daleko dogurala! Osim toga, takav rasplet događaja ne čudi me jer sam doslovno otkazala velikom dijelu svojih navijača

Smatraju je već gotovom glazbenom zvijezdom, Tony Cetinski uvjeren je da pjeva bolje od njega, a Goranu Lisici Foxu toliko je lijepa da je uvjeren da bi mogla postati i fotomodel. No sve te vrline nisu spasile 26-godišnju Ines Huskić od ispadanja iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Napustila ga je prošli petak propustivši ući među pet najboljih koji nastavljaju natjecanje. No, s malim odmakom od svega za tim ne žali, nego veselo kaže:

– Idealno bi bilo da sam ostala još jedan tjedan, ali i ovako sam daleko dogurala! Osim toga, takav rasplet događaja ne čudi me jer sam doslovno otkazala velikom dijelu svojih navijača. Naime, kada sam doznala koliko novca troše na glasanje za moj ostanak u showu, zamolila sam ih da prestanu glasati jer želim van.

Od showa će pamtiti svaki trenutak, a posebno je zadovoljna jer je naučila nositi se sa svim poteškoćama koje pjevački posao sa sobom nosi.

– Upoznala sam sve profesionalne aspekte posla na sceni, od svladavanja treme do toga kako se izvući iz situacije kada ti se od laka za kosu osuše i stisnu glasnice! S obzirom na feedback ljudi koji me i dalje žele gledati, možda se nastavim baviti glazbom, a ako ne profesionalno, za svoju dušu sigurno ću nastaviti pjevati – otkriva Ines. Obitelj ju je uvijek gledala kako pjeva u kućnom ambijentu, a u showu su prvi put vidjeli svoju “malu” i njezin gard na sceni i zaista su ponosni. A jednako je ponosan i dečko Krešo.

– Ma on nije sumnjao u mene ni prije showa! – rekla je i dodala:

– Skupa smo nešto više od godinu dana i on me u svakom trenutku podržava u glazbenoj karijeri, iako se sam ne bavi glazbom nego ugostiteljstvom.

Magistra farmacije iz Zagreba pjevati je počela kao klinka u petom razredu osnovne škole, a za sve je “kriv” mjuzikl “Redovnice nastupaju”. Talent je naslijedila od tate koji je imao svoj bend, a kako nikada nije išla u glazbenu školu, Ines i na tom polju ima planove.

– Ja sam jedina od kandidata u HTZ-u doslovno glazbeno nepismena, i to bih rado ispravila. Velika želja mi je naučiti svirati bubnjeve, saksofon i električnu gitaru. Svjesna sam da bi mi za to trebalo predznanje iz klavira, a da bih to sve uspjela, trebat će mi puno volje i rada. Trenutačno za to nemam ni vremena ni novca, ali to će se u budućnosti sigurno dogoditi! Ovo ljeto provest ću razmišljajući o daljnjim poslovnim planovima pa ćemo vidjeti hoću li završiti na sceni ili ćete me viđati na nekim događajima tipa “pjevajmo u apoteci” – našalila se magistrica, a potom nam otkrila tko su njeni favoriti ove sezone HTZ-a:

– Mark bi mogao biti pobjednik. Odličan je dečko, zgodan, ima divan glas i publika ga voli. A meni je pjevački najdraži Taher, baš je pravi profić!

Izgled Ines Huskić od početka showa uspoređuje se s izgledom Jennifer Lopez. U jednoj emisiji Fox je rekao da Ines ima i stražnjicu poput njezine, što ju je naljutilo. No, sada drukčije misli o tome:

– Na kraju mi je to dalo više reklame nego što je trebalo! Bez Foxovih komentara bilo bi dosadno, oni su ono o čemu se poslije priča!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije