Tvrdi da ima dokaze

Paparazzo: Obama ima aferu s Beyonce

obama i beyonce
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
11.02.2014.
u 19:45

Zasad nema dokaza da je paparazzo u pravu kad tvrdi da i Obama ima tajnu vezu, i to s pjevačicom Beyonce, koja je na njegovoj inauguraciji pjevala američku himnu, pa je otkriveno da je pjevala na playback...


Francuski fotoreporter Pascal Rostaine, koji je otkrio tajnu vezu francuskog predsjednika Françoisa Hollandea, u trenutku Hollandeovea posjeta američkom predsjedniku Baracku Obami lansirao je novu priču koja može podsjetiti na neke starije američke afere, od Kennedyjeve s Marylin Monroe do Clintonove s Monicom Lewinsky.

Zasad nema dokaza da je paparazzo u pravu kad tvrdi da i Obama ima tajnu vezu, i to s pjevačicom Beyonce, koja je na njegovoj inauguraciji pjevala američku himnu, pa je otkriveno da je pjevala na playback. O navodnoj ljubavnoj aferi govorili su jučer na radijskoj postaji Europe 1, priču je prenio visokotiražni francuski list Le Figaro, a fotoreporter je tvrdio kako će priču o Obami i Beyonce objaviti i Washington Post, utjecajni američki dnevnik.

Ali, iz Washington Posta su to demantirali, tvrde da je to laž i da te novine ne objavljuju takve članke. Paparazzo je ostao uporan, kaže kako ima dokaze za ono što govori o Obami i Beyonce, koja ima kćer u braku s reperom Jayom-Z te najavljuje: Jamčim vam da će svijet o tome govoriti.

Foto: 'JOSHUA ROBERTS'

>>Beyonce je jedna seksi mama!

Komentara 4

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
20:51 11.02.2014.

Gramatiko moja ... "Obama ima aferu" - valjda Obama je u aferi? Prepisivacko drustvo. Imamo Hrvatsku!

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
20:16 11.02.2014.

To je kopirao našeg Zokija i on navodno voli pjevačice a ne više doktorice.

FZ
filip.zeravica.9
20:21 11.02.2014.

nije crnjo blesav vidi on sad dok je presidente ima tiulu uhvati nest mladje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije