Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
story supernova

Paradžiković otkrila što danas radi i kako izgleda bivši kandidat našeg prvog realityja: Opsjedali su ga

Foto: Instagram
1/13
24.11.2023.
u 12:11

Ivana je na Velebitu susrela i bivšeg kolegu s Nove TV, Predraga Šuku. Predrag je bio jedan od natjecatelja prvog našeg realityja 'Story SuperNova', a nakon njega izgradio je uspješnu karijeru.

Novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (42) na Instagramu je objavila slike s Velebita. Tamo je susrela i bivšeg kolegu s Nove TV, Predraga Šuku. Predrag je bio jedan od natjecatelja prvog našeg realityja 'Story SuperNova', a nakon njega izgradio je uspješnu karijeru.

Šuka je nakon emisije u kojoj je sudjelovao  ostao na Novoj TV te uz Nives Čanović (Ivanišević) vodio emisiju ''Leteći start'' u kojoj su nasumično zaustavljali ljude po ulici i nagovarali ih na putovanje ako se uspiju brzo spremiti.

Foto: PR

Ipak, Predrag je umjesto malih ekrana ipak odlučio završiti Grafički fakultet. Trenutačno radi kao vanjski predavač na Visokom učilištu Algebra, kao voditelj multimedijskog računarstva i razvoja računalnih igara te predaje u području multidisciplinarnog dizajna, fotografije, 3D kolegija i multimedijskih kolegija te kao glavni predavač, mentor i edukacijski voditelj drži treninge kao certificirani instruktor u Autodesku ATC&AAP. Na svom Instagramu pokazuje ljubav prema fotografiji koja je započela još prije njegove punoljetnosti. Često objavljuje fotografije s planinarenja, ali ljubavni život uspješno drži u tajnosti.

VEZANI ČLANCI:

Na planini ga je srela i Paradžiković. 

Foto: Instagram

"Kad me prvi put vidio u PDS Velebit pitao me: a po kakve si ti odgovore krenula u planinu? Zna očito Šuka, iz istog smo svijeta otišli. To kakvu je on "slavu" proživio s ekipom Story Super Nova mislim da u Hrvatskoj nije nitko. Nikad prije i nikad poslije. Ljudi su trčali za njima, vrištali, opsjedali ih... Nije tada bilo lako sačuvati čistu glavu i tlo pod nogama. Šuka je danas btw ozbiljna faca u alpinizmu" napisala je Ivana i objavila fotke sa Šukom. 

Foto: Instagram

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Komentara 2

AN
AnimaTor
17:22 24.11.2023.

Nebitna , nije više u novinarstvu. Klasa otpisanih.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:59 24.11.2023.

Evo zanima me čisto od čega ova osoba živi s obzirom na to da je zbog navodnog zlostavljanja kolega dobila otkaz na Novoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije