u Zadru

Parni Valjak prvi put nastupio s novim pjevačem, Hus se prisjetio i Akija: 'Uvijek će biti s nama'

Parni Valjak po prvi put nastupio s novim pjevačem u zadarskom Arsenalu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/19
07.05.2023.
u 14:08

Parni Valjak u Zadar je ovoga puta premijerno stigao u svom novom izdanju s novim suradnikom – mladim pjevačem Igorom Drvenkarom

Koncertom u zadarskom Arsenalu koji je trajao više od dva i pol sata grupa Parni Valjak u subotu je započela svoju novu turneju. Nakon brojnih koncerata kojima su oduševljavali publiku proteklih nekoliko godina, Parni Valjak u Zadar je ovoga puta premijerno stigao u svom novom izdanju s novim suradnikom – mladim pjevačem Igorom Drvenkarom. 

– Dobro večer prijatelji. S razlogom smo odabrali da prvi koncert bez našeg Akija imamo upravo u Zadru, jer smo ovdje uvijek imali prijateljsku atmosferu - kazao je Husein Hasanefendić Hus publici.

– Znate priču, život ide dalje. Aki će uvijek biti tu u nama i s nama. U Igoru smo pronašli čovjeka koji nam je pomogao da nastavimo sanjati i putovati. Prvi put je tu s nama na pozornici, i očekujemo večeras i vašu podršku. Hvala vam na tome - zaključio je Hus nakon čega je uslijedio glasan pljesak publike, piše Zadarski list.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

– Nekad sam bio tu s vama u publici, a sada sam ovdje na pozornici. Nastojat ću uživati, a vas ću zamoliti da mi pomognete u tome - nadovezao se Igor Drvenkar koji je bio zadovoljan koncertom kojim je 'probio led'. -Probili smo led i čitav nastup mi je bio pravi užitak. Ogromna mi je čast stati na pozornicu uz ovakav bend - istaknuo je mladi glazbenik.

Predstavljanjem nove pjesme “Moja glava, moja pravila” Parni Valjak i Drvenkar potvrdili su da i dalje namjeravaju vladati scenom. Pjesme kao što su „Uhvati ritam“, „Mijenjam se“, „Kada me dotakne“, „Dođi“ i mnogi drugi, samo su neki od hitova iz bogate karijere Parnog Valjka koji su se mogli čuti sinoć, ali i koje će publika slušati na svim nadolazećim koncertima.

VIDEO Princ Harry na krunidbu je stigao bez Meghan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije