Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN JE

Pero iz 'Života na vagi' na društvenim mrežama pokazao svoju djevojku: Počelo je kao prijateljstvo

Foto: RTL
1/9
01.04.2024.
u 12:57

Nakon showa redovito na društvenim mrežama dijeli recepte za zdrave obroke te pokazuje kako vježba, a zadnjih tjedana na Instagramu je svojim pratiteljima pokazao i novu djevojku

Peru Jukića gledatelji su upoznali kao natjecatelja u showu "Život na vagi" u koji je ušao sa 180,5 kilograma, izgubio je 65,9 kilograma, što je 36,5% tjelesne mase. Sudjelovao je u sedmoj sezoni ovog RTL-ovog showa i donio je pobjedu kao nefinalist. Nakon showa redovito na društvenim mrežama dijeli recepte za zdrave obroke te pokazuje kako vježba, a zadnjih tjedana na Instagramu je svojim pratiteljima pokazao i novu djevojku. U razgovoru za RTL početkom ove godine otvoreno je pričao o novostima na ljubavnom planu. 

- Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No, nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sada smo u vezi - rekao je Pero za RTL.hr. Nedavno je podijelio s pratiteljima na Instagramu fotografije s putovanja u Sarajevo gdje je bio s djevojkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pero Jukic (@pero_rope_99)

 

- Naravno da je posjeta kod Nedžmin Ambešković na pite bila jedna od opcija za probat specijalitete Mogu samo reći da sam oduševljen. Sirnica jako dobra. Mljeveni burek je top. Sjeckani je super ali meni jedini problem što nisam ljubitelj krumpira. Ali zato ova slatka pita od jabuke je bomba, stvarno iznenađenje i za svaki pohvalu. I naravno drago mi što sam se sreo s prijateljem Tolićem nakon dosta godina - opisao je Pero na Instagramu jednu od destinacija koju je posjetio s djevojkom prilikom posjete Sarajevu. U sljedećoj objavi otkrio je što su još posjetili i objavio je fotografije s djevojkom.

- Nakon klope smo otišli u šetnju do Olimpijskog centra na Trebeviću, pogledali i prošetali malo bob stazom te se odmorili na klupicama s predivnim pogledom na Sarajevo i vožnja žičarom, prošetali Baščaršijom (nismo ništa jeli, samo da se zna) i naravno gledali korito Miljacke - poručio je. - Zaboravio si napisati da smo se penjali na brdo - komentirala je njegova djevojka objavu. - Ja sam se penjao i tebe vukao uz brijeg - odgovorio joj je Pero.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije