osvrnula se na komentare

Petra iz 'Braka na prvu' o ljubomornim ženama: 'Nikad me nisu vrijeđale lijepe i uspješne djevojke'

Foto: instagram
1/23
09.12.2023.
u 21:15

Petra često dogovora na pitanja svojih pratitelja o showu, poslu i planovima na društvenim mrežama. Ovog puta progovorila je o ljubomori drugih žena.

Liječnicu i Influencericu Petru Meštrić gledatelji su imali priliku upoznati u showu 'Brak na prvu', a ona je u ovom sociološkom eksperimentu bila u braku s Darijem te imala buran odnos. Nakon showa, oni su ostali prijatelji, a Petra često dogovora na pitanja svojih pratitelja o showu, poslu i planovima na društvenim mrežama. Ovog puta progovorila je o ljubomori drugih žena. 

- Nikad me nisu vrijeđale lijepe i uspješne djevojke, ali one druge jesu i to vam puno govori - napisala je uz snimku na kojoj korača zagrebačkom ulicom Ilicom. Pitala je pratitelje slažu li se s njom. Mnogi pratitelji potvrdili su njezine riječi. 

 

Inače, Petra je nedavno odgovarala na anonimna pitanja svojih pratitelja, a u jednom od njih pronašlo se i pitanje o showu 'Ljubav je na selu'. 

- Ne smatram da bi sudjelovanje u 'Ljubavi na selu' bilo autentično i iskreno od mene budući da se ne vidim kako živim izvan Zagreba - odgovorila je Petra.  Osim toga, pratitelji su je pitali i je li istina da su je u 'Braku na prvu' spajali s Tihomirom.

- Ja to nisam čula. Tihomir i ja smo dobri prijatelji - rekla je te osvrnula i na to bi li se ponovno prijavila u ovaj show.

VEZANI ČLANCI

- Da nisam, apsolutno da! Mislim da mi je to bila jedna od najboljih odluka u životu - odgovorila je. S nekim od kandidatkinja je također u dobrim odnosima te se posebno često druži s Hedvigom Tandarom.

VIDEO Tomislav Bralić i Intrade ponovno oduševili Zagreb

 

 

Komentara 4

JO
jocoudriga
06:35 10.12.2023.

Eto sad i to znamo....

DU
Deleted user
01:00 10.12.2023.

Nitko ziv te nece ni pod razno sto mislis zasto? Dosla si trazit frajera na tv, pa tko je tu luzer u citavoj prici? Javno te lik odj...s kojim si bila u toj emisiji, o cemu ti pricas? A sve ove koje te toboz vrijedaju imaju nekog i nisu toliko ocajne kao ti da se moraju prijaviti u brak na prvu da bi nasle lika.

PO
Polarus
23:11 09.12.2023.

dijete drago.... netko tko se bori s kilama konstantno i putem instagrama traži potvrdu svoje "ljepote".. je u ogromnom nedostatu samopouzdanja... teško da itko an tebe može biti ljubomoran...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije