Svi pjevali za nezaboravnog Đorđa

Pjevači odali počast glazbenom geniju Đorđu Novkoviću

grdović
Marko Prpić/Pixsell
26.01.2010.
u 22:07

U čast prijatelju, na koncertu ‘Malo mi je jedan život s tobom’ večeras su zapjevali i Vlado Kalember, Kraljevi ulica, Severina, Goran Karan i brojni drugi glazbenici.

- Hvala Lisinski, hvala Đorđe - rekla je Lana Jurčević nakon što je otpjevala svoju odu pokojnom skladatelju Đorđu Novkoviću.

U čast prijatelju, na koncertu ‘Malo mi je jedan život s tobom’ večeras su zapjevali i Vlado Kalember, Kraljevi ulica, Severina i brojni drugi glazbenici koji su pjesmom došli ‘pozdraviti’ nezaboravnog Đorđa Novkovića.

No, suze nije bilo moguće zadržati kad je zapjevao Boris Novković i svom ‘tati’ na nebo poslao note ljubavi

Ključne riječi

Komentara 2

SP
splitskaljeta
22:40 26.01.2010.

Tereza Kesovija je večeras sjajno otpjevala pjesmu Stari Pjer na francuskom jeziku koja je i inače najpoznatija pjesma ĐORĐA Novkovića u svijetu. Osobito dirljiv bio je i nastup Borisa Novkovića koji je ispričao anegdotu koja govori o odnosu sa ocem. Na koncertu je nastupio Goran Karan, Jelena Rozga,Neda Ukraden,Severina...

PU
placenik_udbe
08:26 27.01.2010.

a majkutiisusove koji naslob blesav, ovaj celavi je genij????? prestrasno sve teski narodnjaci jelena rozga, severina, ........... uzas uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije