Obiteljska harmonija

Pjevačica Céline Dion carskim rezom rodila dva zdrava dječaka

Celine Dion
Pixsell
24.10.2010.
u 17:09

Mališani su se rodili carskim rezom u bolnici u Palm Beachu, a oboje su težili samo 2500 grama i rođeni su prije termina pa će neko vrijeme provesti u inkubatoru, no potpuno su zdravi.

Pjevačica Céline Dion u subotu je rodila blizance, i to dva dječaka! Mališani su se rodili carskim rezom u bolnici u Palm Beachu, a oboje su težili samo 2500 grama i rođeni su prije termina pa će neko vrijeme provesti u inkubatoru, no potpuno su zdravi. Céline (42) je dječake začela tek nakon šestog pokušaja umjetne oplodnje zamrznutim zamecima, a trenutačno se odmara iscrpljena od porođaja, potvrdio je njezin liječnik Ronald Ackerman. Pjevačica i njen suprug René Angelil (68) već imaju devetogodišnjeg sina Renéa Charlesa koji je presretan što je dobio dva brata i već ih je posjetio u bolnici. A kada se majka oporavi, jedva čeka da svi skupa smisle imena za dječake koji su im svima unijeli veliku radost u srca.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:32 24.10.2010.

Rodila dva dječaka?? I onda? Koga to uopće zanima.? Toliko se dječaka rađa svakodnevno u svijetu,pa to nitko ne registrira.Hej,a pjevačica rodila dva! Ma,i vi novinari pišete budalaštine.Kako narodu da bude bolje,kad će ta obećana ljepša životna svakodnevnica? Plaće,radna mjesta...TO SU TEME,gospon novinar!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije