Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz grupe zana

Pjevačica hita kojeg i danas slušamo je karijeru navodno odbacila zbog sekte

Foto: YouTube screenshot
1/3
10.03.2024.
u 13:15

Natalija Živković je inače bila rođakinja Marine Tucaković, poznate pokojne autorice stihova od kojih je neke pisala i za Mišu Kovača, ali i Olivera Dragojevića. Marina je bila i autorica najvećeg hita grupe Zana, pjesme koju i mnogi danas rado slušaju pod nazivom 'Dodirni mi kolena'.

Pjevačicu Nataliju Živković, koja se negdje potpisuje i kao Nataša, mnogi pamte kao članicu grupe 'Zana'. Natalija je sastav napustila kada se navodno priključila sekti Hare Krishna. Ona je inače bila rođakinja Marine Tucaković, poznate pokojne autorice stihova od kojih je neke pisala i za Mišu Kovača, ali i Olivera Dragojevića. Marina je bila i autorica najvećeg hita grupe Zana, pjesme koju i mnogi danas rado slušaju pod nazivom 'Dodirni mi kolena'. 

 

Natalija se proslavila hitom 'Rukuju se rukuju'. Uspješnu karijeru u bendu naprasno je odlučila okončati, jer je na to bila primorana zbog toga što je navodno odlučila poštovati pravila organizacije čiji je član postala, tvrde srpski mediji
I sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, koji je preminuo prije dvije godine, govorio je o njihovoj rodbinskoj vezi. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Jest, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođakinja. Sjećam se da su moji dosta davno izgubili kontakt s njom, nakon što se s tadašnjim dečkom odselila iz zemlje i priključila se Hare Krishni. Trenutno sam u Izraelu, a volio bih stupiti u kontakt s njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih obiteljskih gubitaka tako nešto mi puno znači - rekao je Milan tada. 

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

Grupa Zana jedna je od poznatih regionalnih glazbenih grupa bivše Jugoslavije, a njezina prva pjevačica Zana Nimani tijekom 80-ih bila je jedna od najvećih i najpopularnijih zvijezda. Porijeklom iz Albanije, Zana je bila ljepotica za kojom su uzdisali muškarci diljem bivše države, a uz Zanu u grupi su još bili i Zoran Živanović Žika i Radovan Jovičić, koji su i osnivači grupe nastale 1980. godine. 

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
14:02 10.03.2024.

A da barem ponekad saznamo nekaj i o curama iz civilizacije, Barici, Štefici, Anici... ?Samo, samo i samo o tom omiljenom im regionu, koji nikakve veze nema sa Hrvatskom i Hrvatima!

Avatar Aurel
Aurel
00:16 11.03.2024.

"Natalija Živković je inače bila rođakinja Marine Tucaković" - BILA je rođakinja? a kako je PRESTALA to biti???

EZ
ezer
14:33 10.03.2024.

Nataliju pamtimo po hitu E moj doktore na čisto me ti razbole...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije