Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RETRO LJETO

Nives Celzijus: 'Bila sam neodoljivo slatka pa sam sladoled dobivala besplatno'

12.06.2015., Vodice - Nives Celzijus, atraktivna pjevacica i dobitnica Kiklopa, svaki slobodni trenutak u Vodicama koristi za plivanje i suncanje plijeneci pozornost svojim izgledom. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/2
24.08.2015.
u 12:15

Plivati ju je naučila teta kada joj je bilo pet godina, bila je očarana doručkom u hotelu u Opatiji, a u šetnju nije morala nositi džeparac

– Proplivala sam kao petogodišnjakinja, a plivati me učila teta, i to, sjećam se, na Jarunu. U jednom trenutku me ispustila, uspaničarila sam se, nagutala vode i rekla joj da više nikada neću plivati. Naravno, sljedeći dan opet me nagovorila na kupanje i krenulo je – prepričava Nives Celzijus dječja sjećanja na jedno svoje davno ljeto. Što se tiče mora, kaže, njena obitelj nije imala određenu destinaciju na koju su stalno odlazili.

– Ipak, Opatija je bila neka baza u koju smo se često vraćali pa je i ova fotografija snimljena tamo. Odsjedali smo u hotelu, a ja bi se svako jutro ljutila na mamu jer je uvijek organizirala izlete na koje je trebalo krenuti rano da se ne gubi vrijeme pa smo preskakali hotelski doručak. A meni je to bio najbolji dio dana. Moju dječju "agoniju" prepoznale su dobre kuharice pa bi mi prije odlaska na izlet pripremile one male marmelade koje su me silno privlačile, samo da nisam tužna – evocira Nives i dodaje:

– Ono što mi je još vrlo živo što se tiče tih davnih ljetovanja jest da sam svima bila neodoljivo slatka pa nismo mogli proći rivom, a da ne dobijem besplatni sladoled.

Sve što je voljela tada, voli i danas.

– Ljubiteljica sam opuštene varijante ljetnog odmora. Izlasci me na moru ne interesiraju. Ovo ljeto s djecom sam bila desetak dana na Silbi. Bio je to odmor iz snova, za psihu i tijelo. Inače, nisam pustolovni tip, ali da se na plaži našao zgodan frajer kojem je hobi, primjerice, ronjenje s bocama, možda bi me i nagovorio na neku takvu ludost – otkriva pjevačica. (mc)

>> Nives Celzijus obara rekorde!

Komentara 15

DU
Deleted user
12:31 24.08.2015.

Jedina književnica koja umije žonglirati s cijelim nogometnim momčadima. Ono tipa manekenka i nogometaš, to je klasika kao Barca vs Real - ali komada 22 pa na šasiju kad nagrnu i lizati sladolede, e to je već vrlo zahtjevno...

Avatar punkufer
punkufer
12:35 24.08.2015.

Sponzoruša.

QF
qflash82cro
12:32 24.08.2015.

Dakle sponza od pete godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije