prošle godine

Pjevačica šokirala priznanjem: 'Pobacila sam dok sam bila na turneji, bilo je jednostavno'

Foto: Profimedia
1/9
12.05.2022.
u 12:56

Pjevačica nije otkrila tko joj je bio partner s kojim je začela, no znamo da je u prosincu 2021. potvrdila vezu s irskim glumcem Paulom Mescalom

Američka pjevačica Phoebe Bridgers otkrila je svima na društvenoj mreži Twitter da je imala pobačaj dok je bila na turneji prošle godine.

"Imala sam pobačaj u listopadu prošle godine dok sam bila na turneji. Otišla sam u kliniku za abortuse "Planirano roditeljstvo" i tamo su mi dali abortivnu pilulu. Bilo je vrlo jednostavno. Svi zaslužuju dostupan pobačaj", napisala je pjevačica na svom Twitteru.

Pjevačica nije otkrila tko joj je bio partner u tom trenutku s kojim je začela, no znamo da je u prosincu 2021. potvrdila vezu s irskim glumcem Paulom Mescalom. Glasine su započele još u kolovozu 2020. kada su viđeni na odmoru u Londonu.

Bridgers nije prva koja je otvoreno rekla da je pobacila. Još prije nekoliko godina to su učinile Busy Philipps, Jameele Jamil i Amber Tamblyn.

Naime, u Americi je trenutačno aktualna presuda Vrhovnog suda koji bi mogao poništiti presudu Roe protiv Wade iz 1973. kojom je legaliziran pobačaj u cijeloj zemlji.

VIDEO>>Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije